KAPITEN KOLAROV SE ODUŽIO NACIJI: Srbija ima čemu da se nada! Konačno smo doneli radost ljudima kod kuće!
Foto: Starsport©

Progovorio kapiten

KAPITEN KOLAROV SE ODUŽIO NACIJI: Srbija ima čemu da se nada! Konačno smo doneli radost ljudima kod kuće!

Kapiten Srbije je odigrao jednu od najboljih utakmica u reprezentaciji i začinio je pobedničkim golom

Objavljeno: 17:25h

Bio je osporavan godinama unazad, na meti kritika kad god je reprezentacija Srbije doživela neuspeh, na iznenađenje mnogih i nevericu je dobio kapitensku traku od Mladena Krstajića umesto Branislava Ivanovića, a sada je vratio naciji za sve.

Aleksandar Kolarov je postigao evrogol iz slobodnog udarca kojim je doneo pobedu Srbiji nad Kostarikom u prvom meču Grupe E na Svetskom prvenstvu.

Neopisiva je bila njegova radost, a zna verovatno i on sam da je sada uspeo da vrati poverenje nacije koje je možda i izgubio prethodnih godina.

Aleksandar Kolarov je odigrao kapitenski protiv Kostarike
Aleksandar Kolarov je odigrao kapitenski protiv Kostarike foto: Reuters

- Ovo je gol koji smo svi želeli! Ja sam imao tu sreću da ga dam. Uzeli smo tri boda! Emocije moramo držati po strani, idemo dalje, najvažnije je proći grupu - odmah sa terena je poručio srpsku junak Aleksandar Kolarov.

Odigrao je ovog popodneva na "Samara areni" jednu od najboljih utakmica u nacionalnom timu, a posebno je davao primer saigračima borbenošću, zalaganjem i požrtvovanošću.

- Da ne prosipam pamet, ali sa ovakvim ponašanjem i mene kao kapitena i ponašanjem saigrača Srbija ima čemu da se nada, nadam se da smo obradovali ljude kući - rekao je kapiten.

- Kao kapiten sam zadovoljan kako je igrala cela ekipa. Želeo bih da postavim ovu pobedu i tri boda i moj gol direktoru reprezentacije Goranu Bunjevčeviću koji ima zdravstvenih problema. Cela reprezentacija je s njim - rekao je Kolarov.

BONUS VIDEO: Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.