FRANCUZI PODAVILI KENGURE! Pao je prvi VAR pogodak u istoriji Mundijala, a pokazalo se i zašto je gol tehnologija u stvari dobra! (VIDEO)
Foto: EPA/Diego Azubel

GRUPA C, 1. kolo

FRANCUZI PODAVILI KENGURE! Pao je prvi VAR pogodak u istoriji Mundijala, a pokazalo se i zašto je gol tehnologija u stvari dobra! (VIDEO)

Mile Jedinak je doneo izjednačenje Australiji, ali to nije bilo dovoljno

Objavljeno: 15:35h

Prvo poluvreme nula kao vrata, drugo poluvreme - ISTORIJSKO! Francuska je slavila nad Australijom sa 2:1 (0:0), a u drugih 45. minuta viđene su stvari koje do sada nikada nismo imali prilike da gledamo.

Prvi pogodak za Galske Petlove postigao je Antoan Grizman iz penala u 58. minutu. Sudija debitant Kunja iz Urugvaja promenio je odluku. Rizdon je faulirao Grizmana u kaznenom prostoru, u prvi mah to nije okarakterisano najstrožom kaznom, ali posle video asistencije, penal je sviran!

Međutim, ta prednost trajala je samo tri minuta. Mile Jedinak bio je precizan iz penala koji je Samuel Umtiti napravio identično kao Zdravko Kuzmanović protiv Gane 2010. godine, a vrlo slično kao Vidić meč kasnije protiv Nemaca.

A, kod drugog gola za Francuze, koji im je u 81. minutu i doneo pobedu, opet je kompjuter morao da asistira. Sudijin sat zasvetleo je i videlo se da je lopta prešla gol liniju. Polu Pogbi je pripisan gol, ali lopta je kačila jednog reprezentativca Australije.

Do kraja, Petlovi su izdržali pokušaje naleta momaka u žutom i odneli zasluženu pobedu, jer su Kenguri zaista sve vreme igrali klasičan bunker.

U sledećem kolu Francuska igra sa Peruom, a Australija sa Danskom.

Drugi meč ove grupe na programu je od 18 časova, kada se sastaju Peru i Danska.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO MITROGOL RAZBIJA KOSTARIKU: Navijači uvereni u ubedljiv trijumf na startu Mundijala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.