KRSTAJIĆ VEĆ PET DANA ZNA SASTAV: Bilo bi neozbiljno da vam ga sada izdiktiram, ali nemam dilemu!
Foto: Starsport©

SREĆNO, ORLOVI

KRSTAJIĆ VEĆ PET DANA ZNA SASTAV: Bilo bi neozbiljno da vam ga sada izdiktiram, ali nemam dilemu!

Naš selektor je istakao da je dobro spavao i da će opet to učiniti večeras, a nije otkrio karte oko sastava

Objavljeno:

Reprezentacija Srbije sutra od 14 časova igra svoj prvi meč na Mundijalu posle 8 godina, protivnik će nam biti selekcija Kostarike.

- Što se tiče protekle tri nedelje, zadovoljni smo atmosferom i radom. Nije lako da igrači koji su imali naporne sezone posle kratke pauze opet krenu sa pripremema, psihološki opterećeni sezonom. Ali, napravili smo dobar uvod u ono što nas očekuje, a to je meč s Kostarikom - istakao je Mladen Krstajić. Naš selektor je istakao da je dobro spavao i da će opet to učiniti večeras, a nije otkrio karte oko sastava. - Što se tiče sastava, možda ga vi bolje znate nego ja, ali bilo bi neozbiljno da ga izdiktiram. Nemam dilemu, već pet dana znam sastav - rekao je on.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije foto: Starsport©

Naša selekcija je među najmlađima na turniru, a podatak da imamo čak devetoricu igrača koji su 23 godine ili mlađi ne uznemirava previše Krstajića. - Ne bavimo se tim stvarima, koliko ko ima godina, jer smo doveli najbolje igrače. Ima još fudbalera koji zaslužuju da budu ovde, ali nisu mogli svi da dođu. Mitar i Sergej su mladi, perspektivni i ambiciozni, dokazuju se iz dana u dan, znaju šta im je činiti - rekao je selektor.

Ovo je prva zvanična utakmica našeg selektora na klupi reprezentacije Srbije. - Ne bih odvajao prijateljske i zvanične utakmice. Kod nas se sve utakmice gledaju kao takmičarske, bile one Maroko ili Kostarika. Nemam problem sa iskustvom, radim sa profesionalcima. Atmosfera je stvarno odlična što me čini srećnim. Van terena smo drugari, na terenu se zna ko šta radi - rekao je Krstajić. Mladen Krstajić je istakao i da su sve utakmice bitne za našu reprezentaciju, da ova sa Kostarikom nije najbitnija, kao i da su momci spremni i jedva čekaju da dokažu kvalitet.

- Neće nas zavarati utakmica ni protiv Belgije, ni Engleske, znamo šta su vrline i mane Kostarike. Spremni smo za utakmicu i znamo šta nam je činiti.

BONUS VIDEO MITROGOL RAZBIJA KOSTARIKU: Navijači uvereni u ubedljiv trijumf na startu Mundijala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.