MUNDIJAL U ZNAKU ZAUSTAVNOG VREMENA: Autogol Marokanaca za veliko slavlje Irana!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

SP, 2018. / 1. KOLO

MUNDIJAL U ZNAKU ZAUSTAVNOG VREMENA: Autogol Marokanaca za veliko slavlje Irana! (FOTO) (VIDEO)

U sledećem kolu Maroko će igrati protiv Portugala u sredu od 14 časova, dok će Iran snage odmeriti protiv Španije istog dana od 20 časova

Objavljeno:

Fudbaleri Maroka poraženi su sa 1:0 od reprezentacije Irana u drugom meču dana Mundijala u Rusiji.

Prvo kolo B grupe donelo i drugi gol u zaustavnom vremenu na Svetskom prvenstvu, pošto su u prvom meču dana fudbaleri Urugvaja takođe tek u finišu meča slomili otpor Egipta i uspeli da dođu do pobede preko Himeneza.

U meču azijske i afričke selekcije u prvom delu viđena je dominacija Maroka koji je u nekoliko navrata uspeo ozbiljno da zapreti golmanu Beiranvandu pa čak i da postigne više od jednog gola.

foto: EPA

Benatija je bio najbliži golu sredinom prvog dela kada je posle karambola u šesnaestercu neometan šutirao pravo u golmana iranske selekcije.

U 43. minutu igre najbolju šansu za Iran imao je Azmun ali nije se snašao u brzoj kontri, te je najopasnija šansa na meču ostala neiskoriščena.

Drugo poluvreme delovalo je poprilično dosadno sve do 70. minuta kada su i jedni i drugi krenuli na sve ili ništa. Mnogo prekida u igri zbog lakših povreda uticalo je da ne vidimo neki prelep fudbal u drugom delu susreta.

A onda, šok. 94. minut bio je na snazi i korner za Iran. Oštra lopta u peterac i nerezonski potez Budehuza koji je glavom sproveo loptu u svoju mrežu i tako postao tragičar meča, a iranski junak.

Prva tri boda za Iran na ovom Mundijalu!

U sledećem kolu Maroko će igrati protiv Portugala u sredu od 14 časova, dok će Iran snage odmeriti protiv Španije istog dana od 20 časova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

LUDNICA NA AERODROMU U SAMARI: Navijači Kostarike napravili feštu! Evo šta prognoziraju za meč sa Srbijom (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.