MITROVIĆ? KO JE TAJ? Nejmar nikad nije čuo za napadača Srbije, a onda je upozoren na njega: Pazi ga se, potražiće te! (VIDEO)
Foto: Reuters/EPA/Christian Bruna

Da li će mu se obiti o glavu?

MITROVIĆ? KO JE TAJ? Nejmar nikad nije čuo za napadača Srbije, a onda je upozoren na njega: Pazi ga se, potražiće te! (VIDEO)

Nadmeni Brazilac ili jednostavno nisu ranije imali prilike da se sretnu, pa da čuje za njega

Objavljeno: 09:48h

Srbija i Brazil igraće u poslednjem kolu takmičenja po grupama na Svetskom prvenstvu, a naši protivnici izgleda da baš i nisu upućeni u to protiv koga će igrati.

Da li zbog nadmenosti ili jednostavno možda naši igrači nisu toliko dobri kao oni, ali izgleda da se u brazilskom nacionalnom timu ne zna ko igra za njihovog protivnika na Mundijalu.

Nejmar je favorit za najboljeg igrača SP s kvotom 9,00. Kvota na Mesija je 10, na Grizmana 13, na Ronalda 20... Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za najboljeg igrača Mundijala.

To je jasno na osnovu odgovora koji je dala najveća zvezda "selesaoa", Nejmar kada je tokom poslednjeg boravka u Parizu gostovao u emisiji "Copa90" koju inače vodi momak srpskog porekla po imenu David Vujanić Vuj, uz svog kolegu Poeta.

Aleksandar Mitrović moraće da se potrudi da ga Nejmar upamti
Aleksandar Mitrović moraće da se potrudi da ga Nejmar upamti foto: Starsport©

Vuj je pitao Brazilca od koga misli da preti najveća opasnost njegovoj reprezentaciji u susretu sa Srbijom, ali nako kurtoaznog i uopštenog odgovora kako je naša reprezentacija kvalitetna i može da iznenadi, usledilo je konkretno pitanje za njega - da li zna ko je Aleksandar Mitrović najbolji strelac Srbije?

- Ne - rekao je Nejmar, čak nije pomoglo ni to što je voditelj pokušao da mu pomogne rekavši da je igrao za Fulam i zapevao navijačku pesmu "Mitro's on fire", odgovor je bio isti.

- Okej, pazi se i čuvaj ga se. Potražiće te na terenu - poručili su mu voditelji.

BONUS VIDEO: Zoran Tošić na početku priprema Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.