LUDNICA U ŠPANIJI! Furija menja selektora dan pre početka Mundijala?! (FOTO)
Foto: EPA

Šta im je to trebalo

LUDNICA U ŠPANIJI! Furija menja selektora dan pre početka Mundijala?! (FOTO)

Predsednik Rubiales ne zamera Realu na izboru novog trenera, već na tome što je javno saopštio ime naslednika Zinedina Zidana...

Objavljeno: 10:52h

Bahata odluka Real Madrida da samo nekoliko dana uoči Svetskog prvenstva u Rusiji objavi da će novi trener kluba biti selektor Španije Hulen Lopetegi, uzdrmala je fudbalske krugove na pirinejima i razbesnela sve u Fudbalskom savezu Španije.

Cela ova situaci ja najviše je uticala pogodila Luisa Rubialesa, koji po nezvaničnim informacijama ima nameru da smeni selektora samo dan uoči početak Svetskog prvenstva, a dva dana uoči prve utakmice "crvene furije" na Mundijalu, protiv prvih komšija Portugala u petak!

"Mundo Deportivo" piše da je za sredu zakazana vanredna konferencija za medije, na kojoj će se javnosti obratiti upravo Rubiales i Lopetegi. O nezadovoljstvu rukovodstva nacionalnog tima izveštava i "Marka", koja je objavila fotografiju razgovora selektora i sportskog direktora reprezentacije, Fernanda Jera, uz komentar da je bilo "napeto".

Predsednik Rubiales ne zamera Realu na izboru novog trenera, već na tome što je javno saopštio ime naslednika Zinedina Zidana u trenutku koji nikako nije bio dobar za atmosferu u timu Španije

Sa druge strane trofejni španski fudbalski stručnjak Visente Del Boske uveren je da je Hulen Lopetegi spreman da vodi i bude uspešan na klupi Real Madrida.

- Uvek sam za to da se pruži prilika španskim trenerima. Lopetegi je spreman za Real - rekao je Del Boske za Onda Sero.

Mnogi se sada pitanju kako će se novonastala situacija odraziti na špansku selekciju, ali bivši trener Real Madrida i "crvene furije" nema dilemu.

- Siguran sam da ovo neće odraziti na reprezentaciju i delovati na Lopetegija -zaključio je čovek koji je i sa Realom i Španijom bio prvak Evrope.

Španija će u Rusiji igrati u grupi sa Portugalom, Marokom i Iranom.

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.