PANIKA KOD FRANCUZA: Pamelin dečko povredio Mbapea, prekinut trening! Pod znakom pitanja igranje na Mundijalu? (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Yuri Kochetkov

Nova žrtva povrede

PANIKA KOD FRANCUZA: Pamelin dečko povredio Mbapea, prekinut trening! Pod znakom pitanja igranje na Mundijalu? (FOTO) (VIDEO)

Za sada nema informacija o težini povrede, ali jasno je da je reč o ozbiljnoj stvari. Čekaju se rezultati

Objavljeno:

Nastavljaju se nedaća u reprezentacijama pred početak Svetskog prvenstva, pogotovo od kada su stigle u Rusiju.

Sada su se u neočekivanom problemu našli Francuzi i Didije Dešam koji bi čak mogli da ostanu i bez najboljeg napadača Kilijana Mbapea.

Mladi reprezentativac zadobio je povredu levog stopala tokom treninga nakon starta Adila Ramija, inače dečka legendarne Pamele Anderson.

Mbape je pao kao pokošen na travu i počeo da se previja od bolova, medicinska ekipa mu je pritrčala, a posle nekoliko minuta ukazivanja pomoći, on je napustio trening i otišao u svlačionicu što govori u prilog tome da bi mogla biti ozbiljnija stvar u pitanju.

Za sada se niko iz tabora "galskih petlova" ne oglašava o tome, niti postoje informacije o težini povrede, a verovatno se čekaju detaljniji pregledi.

Kilijan Mbape se povredio posle starta Adila Ramija
Kilijan Mbape se povredio posle starta Adila Ramija foto: EPA/Yuri Kochetkov

Tako da je za sada najpre pod znakom pitanja njegov nastup u prvom meču na Mundijalu protiv Australije u subotu, a možda i čak kompletno igranje u Rusiji.

U slučaju da on ne bude mogao da igra na Mundijalu, selektor Dešam će imati rok do 24 časa pre početka prve utakmice da pozove njegovu zamenu sa rezervnog spiska igrača, a to su ili Lakazet ili Marsijal.

Pod znakom pitanja je sada uopšte igranje Kilijana Mbapea na Mundijalu
Pod znakom pitanja je sada uopšte igranje Kilijana Mbapea na Mundijalu foto: EPA/Yuri Kochetkov

Ipak, nadamo se da nije u pitanju ništa ozbiljno i da će jedan od najboljih mladih napadača sveta biti spreman već za prvi meč.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle osvajanja titule sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.