Tošić: Dobro smo analizirali Kostariku, znamo joj vrline i mane! Poraz od Belgije nije najbolji pokazatelj! (VIDEO)
Foto: Starsport©

ORLOVI PRED START MUNDIJALA

Tošić: Dobro smo analizirali Kostariku, znamo joj vrline i mane! Poraz od Belgije nije najbolji pokazatelj! (VIDEO)

- Milenković ima kvalitet, čvrsto stoji na nogama. Utakmica sa Kostarikom, ako bude igrao, daće odgovor da li ga ima ili ne - rekao je iskusni defanzivac

Objavljeno:

Reprezentativci Srbije Duško Tošić i Nemanja Radonjić odgovarali su na pitanja novinara na konferenciji za štampu u bazi Orlova u Kalinjingradu.

Na pitanje novinara da li u Nikoli Milenkoviću vidi potencijal da bude u reprezentaciji narednih 10 godina, Tošić je dao zanimljiv odgovor:

- Milenković ima kvalitet, čvrsto stoji na nogama. Utakmica sa Kostarikom, ako bude igrao, daće odgovor da li ima kvalitet ili ne. Bane i ja smo tu da mu prenesemo iskustvo... Mali je dobar - rekao je između ostalog Tošić.

Fudbaleri su pratili meč između Kostarike i Belgije, pa je Tošić preneo utiske sa te utakmice.

- Gledali smo Kostarika – Belgija, imamo neku sliku o prvom protivniku, ali ovaj poraz nije nabolji pojazatelj njihove igre. Odigrali su dva različita poluvremena, znamo im vrline i mane, ali ne bih da otkrivam smo što smo videli. Dobro smo ih analizirali i tek ćemo. Spremni smo za nedelju, prošlo je osam meseci od Gruzije, poslednjeg meč u kvalifikacijama i došlo je vreme da pokažemo kvalitet. Optimisti smo - rekao je Tošić.

Predrag Rajković
Predrag Rajković foto: Starsport©

Pogledajte celu pres konferenciju na kojoj su učestvovali Tošić i golman Predrag Rajković, zlatni Orlić sa Novog Zelanda.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.