PRETNJE GOLMANA REALA! Kejlor Navas: Srbiju moramo da pobedimo u svakom slučaju!
Foto: EPA/Paul Chesterton

SAMO SE TI NADAJ...

PRETNJE GOLMANA REALA! Kejlor Navas: Srbiju moramo da pobedimo u svakom slučaju!

- Na prethodnom Mundijalu bili smo u 'grupi smrti' sa Urugvajem, Italijom i Engleskom i bili smo prvi ispred svih - rekao je čuvar mreže Kostarike

Objavljeno:

Golman reprezentacije Kostarike, prvog rivala Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Kejlor Navas, poprilično je uveren u uspeh na startu takmičenja u Rusiji.

U velikom intervjuu za Marku, golman Reala se dotakao tog premijernog okršaja, i to poprilično optimistično.

- Pa na Svetskom prvenstvu je svaka utakmica važna, ali je takođe i činjenica i da su prve dve u grupi najvažnije jer vam dobri ishodi u njima omogućavaju da se borite za dalji plasman. Srbiju moramo u svakom slučaju da pobedimo. Probaćemo. Ali naš mentalitet je da idemo od utakmice do utakmice. Prvo Srbija, zatim Brazil, pa Švajcarska - kaže Navas.

Kejlor Navas
Kejlor Navas foto: AP

Iako ga rezultati u poslednjim pripremnim utakmicama demantuju (porazi od Engleske 0:2 i Belgije 1:4), golman Kostarike veruje u svoj tim.

- Dobro treniramo, ozbiljni smo. Napravili smo jaku ekipu koja može da pobedi svakoga - jasan je golman Reala.

Čuvar mreže iz centralne Amerike se nada reprizi Mundijala u Brazilu kada je Kostarika bila jedno od najprijatnijih iznenađenja.

- Na prethodnom Mundijalu bili smo u 'grupi smrti' sa Urugvajem, Italijom i Engleskom i bili smo prvi ispred svih. Ispali smo od Brazila u četvrtfinalu tek na penale I bez poraza završili učešće na Mundijalu. To je mentalitet koji moramo da pokažemo u Rusiji, da znamo da nismo inferiorni u odnosu na nijedan drugi tim, ali I da budemo skromni, svesni naših mogućnosti - poručio je Kejlor Navas.

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle osvajanja titule sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.