RAZOČARAN SAM ŠTO MOJ SIN NE IDE NA MUNDIJAL: Verujem da će Mijat izaći jači iz ove teške situacije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/FSS

teško im palo

RAZOČARAN SAM ŠTO MOJ SIN NE IDE NA MUNDIJAL: Verujem da će Mijat izaći jači iz ove teške situacije! (FOTO) (VIDEO)

Iskusni trener priznaje da ponekad savetuje Mijata, ali da se ne meša u njegove odluke

Objavljeno: 11:46h

Vladimir Gaćinović je sa Spartakom iz Subotice izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je sin Mijat osvojio Kup Nemačke s Ajntrahtom i sjajnim partijama pokazao da je među najboljim mladim igračima Evrope.

U finalnom susretu protiv Bajerna bio je strelac, a „zlatni orlić“ je mnogo učinio za plasman Srbije na Mundijal, ali Mladen Krstajić ga nije uvrstio među putnike za Rusiju.

- Iskreno, naravno da sam kao roditelj razočaran njegovim neodlaskom na Svetsko prvenstvo, jer je imao odličnu sezonu u Bundesligi. Mi smo tu za njega, da mu u narednom periodu pružimo podršku, jer znamo da mu sada nije nimalo lako. Ipak, verujem da će Mijat iz svega izaći jači, mlad je, pred njim je budućnost i mora još da se dokazuje. Ima puno prijatelja u reprezentaciji, naravno da im želi sve najbolje u Rusiji, a sigurno će i cela naša porodica navijati za „orlove“ - istakao je Vladimir Gaćinović.

foto: Beta/Branislav Božić

Tokom protekle sezone otac i sin su stalno bili na vezi. Iskusni trener priznaje da ponekad savetuje Mijata, ali da se ne meša u njegove odluke.

- Pratim Mijatove partije i naravno pružamo podršku jedan drugom. Fudbal je nezaobilazna tema u porodici, veći deo Mijatove karijere sam bio uz njega, tako da znam koliko može. Voleo bih da sa Spartakom naletim na njegov Ajntraht, ali to verovatno spada samo u domen teorije, jer mi igramo kvalifikacije i imaćemo težak put - dodao je Vladimir Gaćinović.

Hoće li Orlovi popraviti utisak u poslednjoj proveri? Kvota na njih je 1,35, a da neće pobediti (X2) 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Bolivija.

Mijat Gaćinović je u kvalifikacijama postigao dva pogotka. Protiv Gruzije u gostima, i protiv Moldavije u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Erupcija oduševljenja u Pioniru posle pobede Zvezde

(Espreso.co.rs / Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.