AKO OSVOJITE SVETSKO PRVENSTVO, SRBIJA ĆE VAM ISPLATITI 10 MILIONA EVRA! Vučić obećao fudbalerima nešto što se graniči s naučnom fantastikom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

VrhuNska Motivacija

AKO OSVOJITE SVETSKO PRVENSTVO, SRBIJA ĆE VAM ISPLATITI 10 MILIONA EVRA! Vučić obećao fudbalerima nešto što se graniči s naučnom fantastikom! (FOTO) (VIDEO)

U slučaju da prođu grupnu fazu takmičenja naši "Orlovi" dobiće nagradu od 500.000 evra

Objavljeno: 23:48h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je država obezbedila rekordne nagrade za fudbalsku reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji i najavio da će državni tim dobiti 10 miliona evra ukoliko osvoji turnir.

foto: Marina Lopičić

- Zahvalan sam ovim dobrim mladićima što su posle napornih sezona došli da se bore za svoju zemlju. Očekujem odlične rezultate. Pomogli smo Fudbalskom savezu Srbije više nego ikada u finansijskom smislu zahvaljujući i brojnim preduzećima i nagrade će biti rekordne. A posle dogovora sa premijerkom ovlašćen sam da kažem da ako naša reprezentacija osvoji Svetsko prvenstvo dobiće nagradu od deset miliona evra - rekao je Vučić u Predsedništvu.

Nakon prijema koji je organizivao za srpske fudbalske reprezentativce, Vučić je naveo da će za drugo mesto nagrada biti pet miliona evra a ako ekipa prođe grupnu fazu takmičenja biće nagrađena sa 500.000 evra.

Vučić je dodao da od FSS-a očekuje još bolje rezultate, pre svega na repprezentativnom ali i na klupskom nivou.

foto: Marina Lopičić

On je podsetio da je pre Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a povodom predstojećeg Mundijala u Rusiji Vučić je ocenio da će reprezentacija Srbija proći mnogo dalje nego što su joj prognozirali.

S druge strane, bilo je i komentara na ovu vest:

BONUS VIDEO: Dolazak Bogdana Bogdanovića na meč Partizana

(Espreso.co.rs / Beta/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.