EVO ŠTA TREBA DA POKLONITE LJUBAVNICI ZA 8. MART: U obzir dolazi samo OVO I NIŠTA VIŠE
8.mart, Foto: Profimedia

OP OP

EVO ŠTA TREBA DA POKLONITE LJUBAVNICI ZA 8. MART: U obzir dolazi samo OVO I NIŠTA VIŠE

Bar tako tvrde stari, a oni znaju najbolje i uvek svojim damama kupe bar karanfil

Objavljeno:

Ima jedan cvetak zanovetak, a za Osmi mart se očekuje da poklonite bar jedan lepšoj polovini. Ali i da se zahvalite dami koja vam pruža seksualni užitak, tako da ne zaboravite na svoju ljubavnicu.

Omraženi praznik je tik iza ugla, pa makar i hteli da ga zaboravimo ne možemo jer preprodavci stoje na svakom ćošku vuku vas za rukav i nutkaju vas poluuvelim cvećem zamotanim u masnu hartiju, koje su maznuli sa groblja. A 'artiju iz pekare.

1 / 4 Foto: Profimedia

Elem, ovo je jedan dan i ženski praznik koji bi trebalo ispoštovati. Bar tako tvrde stari, a oni znaju najbolje i uvek svojim damama kupe bar karanfil. Ustvari, nije poznat slučaj u istoriji da se neki muškarac usudio da iskulira ovaj sveti dan. I da preživi da priča o tome.

Cveće je najadekvatniji poklon koji možete pokloniti dami ovim povodom, jer žene kapiraju da je to suptilan način izražavanja emocija i osećaju se ženstveno i posebno kada ga dobiju. Bilo kako bilo, vole cveća više nego leba da jedu. Kada smo apsolvirali da je to najbolji poklon, red je da vam pokažemo kako da ga odaberete. Različito cveće poklanja se različitim ženskim osobama. Miloj majčici treba kupiti neko nežno, neutralnije cveće, tipa gerbere, muškatle ili karanfile. To je fino i adekvatno za stariju gospu.

Što se tiče izbora buketa za ženu (devojku) i za ljubavnicu, tu morate biti posebno oprezni. Iako su obe žene, razlika između njih je velika.

Ženu volite, i zauzima poseban deo vašeg srca, dok ljubavnica zadužena za južnije delove tela. Što ne znači da vam nije bitna i da ne treba da je iznenadite. I obezbedite da još uvek bude u vašem krilu, a ne da drma menjač od komšije.

ruža
foto: Profimedia

Buket za ženu

Trebalo bi da posle minulih godina braka znate koje je omiljeno cveće vaše lepše polovine i kupite joj baš to. Ona će sigurno umeti da ceni to što je dobro poznajete i znate šta voli. Pošto to verovatno ne znate, onda se malo raspitajte kod njene, kume, sestre, najbolje drugarice, ili u krajnjem slučaju omražene vam tašte. Kad već ne znate, sada se žrtvujte.

Dobar izbor je i cveće koje simbolično predstavlja vaš odnos, npr. cveće koje ste joj prvi put poklonili. Naravno, ako se sećate. U svakom slučaju, poklon mora da bude simbol vašeg odnosa, znak da je vaša pažnja usmerena ka njoj. Iako to i nijebaš tačno, ali ona to iako ne zna, ne treba da oseti, jer će da vas "ukeba" da švrljate, a onda kuku lele, eto razvoda. U najboljem slučaju.

Buket za švalerku

U ovom slučaju nema potrebe da budete previše lični jer je vaš odnos baziran pretežno na seksu. Pa zašto onda cveće ne bi to oslikavalo? Zato izaberite erotsko cveće. Kale asociraju na seks sa svojim tučkovima koji vire iz zakrivenih latica. Ako možete da nađete anturijum na konju ste! A posle ćete biti i na njoj. Ovo cveće je toliko erotsko da se žene odmah zarumene kada ga vide. Jarko crvene boje, potpuno otkriva svoj žuti, visoki tučak koji asocira... pa znate već na šta. Odličan poklon za vašu tigricu!

P.S.: Ako već ne možete naći ovaj cvet, crvene ruže, ljiljani ili dosadna orhideja odradiće posao, ali ne garantujemo da će zapaliti vatru u njenim gaćicama.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.