HOROSKOP ZA MART: Vodolije će uživati u ljubavi, Ovnovi usmereni na posao!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mesečni horoskop

HOROSKOP ZA MART: Vodolije će uživati u ljubavi, Ovnovi usmereni na posao!

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za mart

Objavljeno:

Horoskop za mart.

OVAN

POSAO: Potpuno ste usmereni na posao, a pritisak traje već neko vreme. To vas dovodi u stanje velike napetosti, što će se odraziti ne samo na vaš odnos sa nadređenima, kolegama, već i na posao koji obavljate. Neophodan vam je odmor, stoga popričajte sa saradnicima, kako biste rasporedili svoje obaveze i na druge. Olakšajte sebi, ako već imate priliku.

Najviše imate poverenja u svoj rad, ali ste i sami svesni da ne možete da stignete da obavite sve što ste na sebe preuzeli. Ipak, ovaj mesec će biti izuzetno plodan, pa ćete uspeti i da realizujete i projekte koje ste ranije započeli. Ukoliko ipak niste zadovoljni ovim poslom, sačekajte povoljniji momenat za promene, bilo da ste hteli razgovor sa nadređenim o promeni radnog mesta ili se vaše razmišljanje bazira na odlazak u drugu firmu.

LJUBAV: U vezi je zavladala monotonija, koja već traje neko vreme. Nezadovoljni ste takvim odnosom. Partner se povukao u sebe i više ne deli svoje misli i osećanja sa vama. Izgubio se sklad, nema lepih trenutaka u odnosu. Vi ne nalazite rešenje, pa ovakav odnos već traje određeno vreme. Sumnjate u njegova osećanja. Ipak, razgovor sve rešava, iznesite mu vaše sumnje. Iznenadićete se reakcijom, ali na pozitivan način. Možda i njemu nedostaje ranija bliskost.

Slobodni Ovnovi imaju šansu da preko prijatelja, saradnika upoznaju osobu koja će im privući pažnju. Biće vrlo zainteresovani da započnu odnos koji će biti više od prijateljstva. Samo sigurnim koracima napred! Neće doživeti poraz.

1 / 9 Foto: Profimedia

ZDRAVLJE: Nervozni ste, loše spavate, što dovodi do umora i pada imuniteta.

BIK

POSAO: Poslove koje ste ranije započeli, koje niste mogli da rešite ili ste nailazili na odlaganje, sada uspevate da realizujete. Međutim, nije prilika za rad na nekim novim poslovnim projektima. Zbog toga ćete biti prilično napeti. Za vas je bolje da napravite plan realizacije, ali da smireno odložite početak istog ili da inicijativu prepustite nekom u koga imate maksimalno poverenje.

Svakako ovaj mesec donosi više rada da biste postigli uspeh. Finansijska stabilnost je dosta naglašena, nećete imati veće izdatke, iako bi trebalo da se ograničite na pozajmljivanje novca. Naročito se to odnosi na osobe koje su iz vašeg okruženja, koje su vam bliske.

LJUBAV: Ako ste u dugogodišnjoj vezi, doživećete harmoniju i mir sa svojim partnerom. Imate priliku da svoju vezu učinite intenzivnijom i snažnijom. Možete očekivati i romantičan gest od svog partnera. I vi sami ćete želeti da ga impresionirate i u tome ćete i uspeti. Donećete zajedn vrlo važne odluke. Moguće da ćete se u ovom periodu suočiti sa nekim modifikacima koje menjaju život. Čak može doći i do sukobljavanja interesa, mišljenja. Ipak, ljubav pobeđuje i vi nalazite rešenje.

Slobodni Bikovi ne žude za nekom većom bliskošću. Druženje, kao i izlasci sa prijateljima će im sasvim odgovarati. Nisu spremni na bilo kakvu odgovornost i posvećivanje partneru.

ZDRAVLJE: Možete očekivati zdravstvene probleme, kao što je problem sa varenjem.

BLIZANCI

POSAO: Dobićete priliku u skladu sa svojim poslovnim mogućnostima. To će vam pružiti zadovoljstvo i ispunjenje. Bićete zadovoljni i svojom pozicijom i radnim mestom. Ukoliko imate ustaljen posao, mogli bi dobiti povećanje prihoda. Ukoliko ste imali neki projekat na čekanju, on bi bio završen i pružio bi vam bolje prilike za budućnost.

Oni koji žele da se upuste u novi poduhvat ili pokrenu sopstveni posao, kao i preduzetnici koji imaju ideje i planove, moraju ih podeliti sa odgovarajućim investitorima koji bi mogli da daju svoj novac. Međutim, oni koji žele da obnove porodični posao moraju da sačekaju, sada nije vreme da nešto pokreću. Stoga, svaki korak treba da preduzmete nakon što ga dobro isplanirate.

LJUBAV: Određene situacije mogu poremetiti vaš trenutni odnos sa voljenom osobom. Neki od vas bi se mogli suočiti sa nezadovoljstvom, dok bi se neki suočili sa stresnim situacijama. Vaša veza može proći kroz fazu ispitivanja. Svakako je razgovor, kao i zajedničko nalaženje rešenja, jedini izlaz iz zamršenih situacija.

U ljubavi ćete se suočiti i sa nekim usponima i padovima u pronalaženju odgovarajućeg partnera, ako ste slobodni. Zaljubićete se u nekoga bez obzira na njegove mane, različite stavove. Trudite se da što realnije sagledate partnera, kako kasnije, ne biste imali nerešivih problema, koji će vas uvesti u dilemu i razmišljanje da li vredi dalje forsirati ovaj odnos.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

RAK

POSAO: Sada ćete se suočiti sa različitim rezultatima u svom profesionalnom životu. Aspektovani su izazovi i prepreke. Takođe, može doći do sukobljavanja sa saradnicima, čak i nadređenima. Budite diplomata, povucite se, nemojte forsirati svoj stav. Shvatićete da imate konkurenciju i da pojedini nisu dobronamerni.

Kako ste vrlo efikasni na radnom mestu, svoje sposobnosti ćete na najbolji način iskoristiti. Uskoro ćete dobiti i neverovatne ponude za svoje poslovanje. Naravno, vraća vam se i samopouzdanje, postajete kreativniji, imaćete sjajne ideje. To će povratiti i poljuljano poverenje nadređenih. Shvatiće vaše prave vrednosti.

LJUBAV: Ova nedelja će pozitivno uticati na partnerske odnose, ostvarićete ravnotežu. To će biti praćeno romantičnim trenucima. Ako ste imali problema u emotivnom odnosu, sada ćete uspeti da ih prevaziđete.

Slobodni koji se bore da prebole gubitak veze, izaći će iz toga. Društveno ćete biti popularni i upoznavati nove ljude. Vaš krug bi se proširio i velike su šanse da ćete pronaći svog posebnog partnera na nekom od svojih okupljanja. Bićete vrlo harizmatični, okupljaćete oko sebe mnoštvo ljudi. To će vam doneti neke kompatibilne partnere sa kojima ćete izgraditi pravi odnos.

ZDRAVLJE: Možete naići na probleme poput alergija i problema sa kožom. Obavezno pođite kod dermatologa.

LAV

POSAO: Trebalo bi da se pravilno fokusirate na svoj posao. Preduzetnici mogu bez napora da izvrše svoje planove. Napredak i uspeh će zavisiti isključivo od vas. Ako već imate sređen posao, onda bi planiranje njegovog proširenja bilo poželjno u ovoj nedelji. Poslovni ljudi takođe mogu ući u nova partnerstva tokom ovog perioda.

Ako želite da imate novi posao u IT ili tehnološkom sektoru, sada je pravi trenutak da ga započnete. Imaćete više mogućnosti. Međutim, isto će uticati na vašu energiju i koncentraciju na poslu. Biće konkurencije i teških pokušaja da zauzmete poziciju koju imate. Zato se pobrinite da se fokusirate na samoimprovizaciju.

LJUBAV: Uživaćete u lepim i zabavnim trenucima sa svojim partnerom. Ovi dani će se pokazati kao pravo vreme za izgradnju međusobnog poverenja i vere u vašu vezu. Planetarni aspekti će ići u vašu korist. Komunikacijski jaz između vas dvoje će se smanjiti, a veza će postati jača i bolja.

Slobodni koji žele da uživaju u izlascima, vreme će biti povoljno za vas. Proširićete svoje vidike i upoznati nove ljude. Naći ćete nekoga ko odgovara vašim vibracijama i koji će vam dati kompliment. Postoji šansa da neko od vas počne da izlazi sa starim prijateljem ili poznatim prijateljem, jer ćete otkriti međusobnu privlačnost.

ZDRAVLJE: Ova nedelja može doneti probleme vezane za probavni sistem, stomak i kožu. Promene vremenskih prilika mogu uticati na vaše zdravlje na loš način.

DEVICA

POSAO: Povremeni izazovi će se pojaviti tokom cele nedelje. Uz efikasnost, uživaćete u dobrom raspoloženju na radnom mestu. Ako planirate da zaposlite ljude u svojoj organizaciji, učinite to u drugoj polovini nedelje. Pojedini bi dobili unapređenje, dok bi neki uživali u povoljnom vremenu za nove projekte. Ako imate neke projekte na čekanju, ne brinite, oni će biti gotovi u narednim danima.

Ako osetite da vam nešto nedostaje, razmislite i poradite na improvizaciji. Možete proširiti svoje poslovanje kako biste dodatno zaradili. Takođe, sa novim planovima i idejama u vašem tekućem poslovanju, profit bi se povećao. Dobićete priznanje i dostići nove visine.

LJUBAV: Mnoge Device će odložiti odluke koje su planirale da donesu na ovom planu. Prva nedelja marta može da bude puna dilema i da donese velike promene u vašim postojećim emotivnim relacijama. Vodite računa da razmena mišljenja ne preraste u svađu. Pokušajte ozbiljno da razgovarate sa svojim partnerom.

Slobodni koji žele da se približe svojoj simpatiji, mogli bi da naiđu na nepovoljne okolnosti. Stoga, budite veoma oprezni, jer bi aspekti mogli doneti neke izazove ili prepreke.

ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju, ne ignorišite simptome.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.