NA NJENE FOTKE SVI "BALAVE", A UŽIVO TAJAC: Ovakva tera na RAD, PREDNJI I ZADNJI DEO KAO IZ ONIH FILMOVA (FOTO)
Kris Galera, Foto: Printscreen/Instagram

ODLIČNA JE

NA NJENE FOTKE SVI "BALAVE", A UŽIVO TAJAC: Ovakva tera na RAD, PREDNJI I ZADNJI DEO KAO IZ ONIH FILMOVA (FOTO)

Lepotica sa društvenih mreža tvrdi da ne može da nađe dečka jer je prezgodna, pa je posegla za neobičnim rešenjem

Objavljeno:

OnlyFans model i Instagram zvezda Kris Galera tvrdi da je "toliko seksi" da ne može da nađe dečka. Uprkos tome što na Instagramu ima skoro 200.000 pratilaca kojima pada vilica od njenih fotki, u realnom životu ova lepotica nema sreće u ljubavi.

"Muškarci mi ne prilaze zato što misle da sam prezgodna i da nemaju šanse. Ali bez najmanje jednog razgovora je stvarno teško", kaže Kris, koja će inače krasiti i stranice australijskog izdanja "Plejboja".

Ali, dok se suočava sa poteškoćama u ljubavi zbog svog izgleda, odlučila se na neočekivan korak – počela je da nosi naočare.

"Izgledam pametnije, pa onda ne vide samo grudi i guzu. Imaću više šanse kod muškaraca sa lažnim naočarima", smatra ova lepotica.

Nakon što je objavila na društvenim mrežama fotografije na kojima nosi naočare i objasnila zašto to radi, ona se, međutim, našla na meti neočekivanih komentara – mnogi su je kritikovali jer povezuje naočare za vid sa nečim što je manje lepo.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

"Mnogi ljudi imaju manje samopouzdanja zbog naočara, ali to ne treba da bude tako. Dobijam dosta poruka u kojima me kritikuju zbog ovoga, ali ja zapravo želim da ohrabrim žene da nose naočare i vole sebe", poručila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.