Povoljan dan za lava, bik će osećati pad koncetracije! (GIF)

KRISTALNA KUGLA I ZVEZDE

Povoljan dan za lava, bik će osećati pad koncetracije! (GIF)

Novi dan je pred vama, saznajte šta vam donosi
Objavljeno: 10:14h

Kakav vas dan očekuje danas, reći će vam ovaj horoskop. Ovan Ljubav: Zbog uticaja meseca probudićete se sa padom volje, osetićete emotivno nezadovoljstvo, nevezano u kom ste emotivnom statusu, ali fino popodne u krugu drage osobe ce Vam doneti isupunjenje, aktivirati emocije. Posao: Poslovni problemi od predhodnog dana će Vas i danas proganjati, nestrpljenje će Vam biti problem da se uskladite za današnje poslovne obaveze. Zdravlje: Malaksalost, osećaj pada energije, ali se ne vidi bilo koji vid komplikacije.

tumblr
Bik Ljubav: Potrudite se da današnji dan provedete sa voljenom osobom, u zadnje vreme ste se poprilicno izolovali i zapostavili svog partnera. Posao: Pad koncentracije, lošija organziacija, pokušajte da izbegavate konflikte sa autoritetima. Zdravlje: Promena raspoloženja u toku prve polovine dana, ali kako bude dan odmicao polako ćete se stabilizovati, nervoza ce prestati.
tumblr
Blizanci Ljubav: Danas Vam je jako povoljan dan da nekim poklonom ili pažnjom iznenadite svog partnera i stabilizujete stanje posle turbuletnih dešavanja. Posao: Povoljan dan za zaposlenje, nove poslovne pocetke, potpisivanje ugovora, započinjanje novih poslovnih proekata. Zdravlje: Osećaćete se opusteno, imaćete elana za nove stvari, moguća je manja glavoolja u popodnevnim satima, ali ništa ozbiljnije.
tumblr
Rak Ljubav: Danas ste jako promenljivog raspoloženja, razdražljivi, pazite da porukom, ail i rečima ne povredite svog partnera. Posao: Obratite pažnju na svoju organizaciju, već ste imali neke propuste, šefovi to više nece tolerisati. Fokusirajte se više na svoje obaveze, a ne na obrazlozenja. Zdravlje: Nervoza, moguće smetnje sa krvnim pritiskom, ako se to nastavi ne bi bilo loše da se obratite lekaru.
tumblr
Lav Ljubav: Kontrolišite svoju ljubomoru, partner se oseća zpostavljeno, jer ste počeli previše da sebe izbacujete u prvi plan. Posao: Povoljan dan da završite svoje obaveze koje vučete već duži vremenski period, iskoristite pomoć prijatelja. Zdravlje: Danasnji dan Vam je pod uticajem povoljnih aspekata kada je zdravlje upitanju, nema nekih većih komplikacija.
tumblr
Devica Ljubav: Stalno Vam se u glavi mota osoba iz prošlosti, nikako da se uskladite da živite u realnom vremenu. Posao: Moguće negativne vesti od strane poslovodja. Uz Vašu upornost i dobre argumente mozete izaći kao pobednik. Zdravlje: Moguće stomacne tegobe, tegobe sa želucem. Ovo nisu fizičke smetnje, već reakcija Vaseg organizama na psihološko stanje, nervozu.
tumblr
Vaga Ljubav: Današnji dan Vam je povoljan da sa svojim partnerom izadjete u bioskop, prošetate, ili pak da ga završite uz romantičnu večeru i obavezno vince. Posao: Pokušajte da svoje obaveze smanjite na minimum, loša vam je koncentracija, možete napraviti pogresne poslovne poteze. Zdravlje: Povećana nervoza, problemi sa apetitom, manje glavobolje
tumblr
Škorpija Ljubav: Vas partner očekuje malo veću pažnju, malo više emocija sa Vase strane, potrudite se da to i pokažete svom partneru, da bi ste ostvarili sklad. Posao: Prevelika preopterećenost poslovnim obavezama, potrudite se da nadjete neki izduvni ventil, da se malo opustite, regenerišete. Zdravlje: Nepravilno iskanalizana energija Vam stvara pad raspoloženja, loše psiholosko stanje i negativne misli.
tumblr
Strelac Ljubav: Tokom dana imate odlične aspekte, tako da bi bilo dobro da veći deo ovog dana provedete sa partnerom, a ako ste slobodni da krenete u lov na suprotni pol. Posao: Što se tiče posla potrudite se da što više smaknete obaveze sa sebe, današnji dan Vam je više za odmor i relaksaciju. Zdravlje: Preporučuje se da budete sto više fizički aktivni, jer ste do sada nagomilali dosta negativnosti u sebi, stvorili negativnu energiju koja se mora kanalisati, potrošiti.
tumblr
Jarac Ljubav: Pokušajte da se opustite u toku dana, vidi se da partner u velikoj meri oseća Vašu nervozu, a to se može lose odraziti na Vas odnos. Posao: Preveliko poslvno opterećenje Vam može doneti komplikaciju i na drugim poljima, smanjite grč vezano za poslovne obaveze i materijalno stanje. Zdravlje: Energetski ste dosta pali, aktivirajte se malo u fizičkom smislu, rasteretite svoju psihu, da bi ste izbegli komplikacije.
tumblr
Vodolija Ljubav: Današnji dan je odličan da sa svojim partnerom odete na neki kraći put, ili provedete društvo u krugu voljenih osoba. Posao: Pokušajte da poslovne obaveze svedete na minimum, osećačete se jako iscrpljeno. Zdravlje: Moguća malaksalost, ne bi bilo loše da proverite krvni sliku i malo regulisete ishranu.
tumblr
Ribe​ Ljubav: Pokušajte da realnije sagledate sliku vezano za Vaša emotivna dešavanja, velika očekivanja vode do razočaranja, ako imate lošu procenu u startu. Posao: Pokušajte da popravite svoju organizaciju i nadjete rešenje, a ne da tražite obrazloženja za nastalo stanje. Zdravlje: Malaksalost i moguci problemi sa zglobovima, kičmom.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.