Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Lukav kao lija

Čiji divlji karakter imate? Šta životinja koja vas privlači govori o vama? (FOTO) (GIF)

U svima nama se nalazi čuvar, zaštitnik i duh koji nas vezuje za divlju prirodu, on nas usmerava i daje nam podršku kad god vam je potrebna
Objavljeno: 18:00h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koja vas životinja najviše privlači - lisica, soko, vuk, medved ili sova? Svaka od njih ima svoje crte koje se mogu povezati i s ljudskim karakterom. Izaberite svoju mističnu životinju i otkrijte jednu stranu sebe za koju možda niste ni znali da je imate.

Šta ključ koji odabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Duh životinja leži duboko u vama i može da vam otkrije velike tajne prirode ako možete da se saživite sa tom divljom stranom sebe. Koja je vaša životinja lisica, sova, medved, vuk ili soko?

Od slomljenih skejtbordova pravi cool gitare. Veličanstvene su! (FOTO) (VIDEO)

1. Lisica

Simbolika lisice

Fizička ili mentalna reakcija, povećana svest, lukavost, gledanje kroz obmane, vidovitost, sposobnost pronalaženja svog puta, brzina u zahtevnim situacijama i sklonost noćnim aktivnostima i radu sa snovima.

foto: Profimedia

Karakteristike lisice:

Možete biti u situaciji gde ćete pokazati svoju prilagodljivost i sposobnost brzog kretanja kroz prereke i barijere. Lisica kao duhovni vodič uči kako da zaobiđete prepreke, umesto da se sa njima direktno suočite. Moguće je biti pametniji i dosetljiviji u načinu nošenja sa preprekama ili stvarima koje pružaju otpor u vašem životu ili projektima. Ako je lisica vaša životinja, može vas voditi tako što ćete naučiti lekciju, tako što ćete biti izazvani ili čak i prevareni.

foto: giphy

Da biste najbolje iskoristili totem lisice zadržite snažan smisao za humor i budite mudri nakon naučenih lekcija. Snaga lisice vam donosi sposobnost u pronalaženju najoštrijeg i najpametnijeg rešenja problema. Lisice su najaktivnije noću, ali su isto tako i dnevne životinje. Ako imate afinitet prema njima, možda želite da dovedete svoju kreativnost na vrhunac u toku noći, jer vam daje prostor da budete bliže svom prirodnom stanju.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.