OVDE SVI GREŠE SA LJUBIČASTIM ŠAMPONOM: Svi prvo TO URADE, pa naprave KATASTROFALNE POSLEDICE
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVDE SVI GREŠE SA LJUBIČASTIM ŠAMPONOM: Svi prvo TO URADE, pa naprave KATASTROFALNE POSLEDICE

Ljubičasti šampon idealan je za plavuše koje žele da se reše žutila, ali mnoge žene ga ne koriste pravilno

Objavljeno: 14:46h

Mnoge plavuše koriste sredstvo za uklanjanje žutih tonova iz kose - ljubičasti šampon. Ali, da li ste znale da postoji trik koji će pomoći da se žute i narandžaste nijanse odstrane na duž staze.

Ljubičasti šamponi sadrže manje ili veće količine indigo pigmenta. On je, na "karti boja" koju predstavljamo krugom, tačno nasuprot bakarnim nijansama žute tj. narandžaste.Teorija je prosta. Potrebno je samo jedno tretiranje ljubičastim šamponom i vaša kosa će izgledati drugačije.

Najveća greška koju većina žena čini prilikom pranja kose jeste da prvo nanesu ljubičasti šampon. To je pogrešno zato što je veoma bitno prvo ukloniti sve ostatke proizvoda za stilizovanje koje smo koristili, da bi ovaj šampon onda mogao kako treba da odradi svoj posao i pruži vam ujednačene tonove platinastoplave boje.

1 / 7 Foto: Prinstcreen/Instagram

To znači da je izuzetno važno da se kosa prvo dobro opere običnim šamponom, koji, zatim, treba temeljno isprati iz kose. Tek nakon toga je vreme za ljubičasti.

Ovim načinom korišćenja ovog proizvoda postići ćete najbolje rezultate, tek tada će vaša kosa moći ravnomerno da apsorbuje pigment ljubičastog šampona, koji vlasima daje ravnomeran ton boje.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.