ISPALO JOJ U PROGRAMU UŽIVO, ODMAH SE UHVATILA ZA TO: Drži i ne pušta, NEĆETE MOĆI ZABORAVITI (FOTO)
Marički Padalko, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

ISPALO JOJ U PROGRAMU UŽIVO, ODMAH SE UHVATILA ZA TO: Drži i ne pušta, NEĆETE MOĆI ZABORAVITI (FOTO)

Marička Padalko je poznata televizijska voditeljka u Ukrajini, a sada je pokazala šta znači posvećenost poslu i profesionalizam

Objavljeno: 12:22h

Voditeljki ukrajinske televizije "1+1" Marički Padalko ispao je zub u programu uživo, ali je ona pokazala šta znači profesionalizam i nastavila da vodi emisiju bez većih problema.

Marička Padalko je poznata televizijska voditeljka u Ukrajini, a sada je pokazala šta znači posvećenost poslu i profesionalizam.

Činjenica je da televizijski posao zahteva brze reakcije i spremnost na spontano snalaženje u trenutku, posebno zbog nepredvidivih situacija. Padalko je uspela da se snađe u situaciji koja se verovatno nikada do sada nije desila nijednoj voditeljki pre nje.

U trenutku programa uživo, dok se obraćala gledaocima gledajući direktno u kameru, Marički je ispao zub. I to ne bilo koji, već "kec", tako da je ubrzo ostala bez svog prepoznatljivog osmeha.

Voditeljka
foto: Printscreen/Youtube

Voditeljka se brzo snašla i reagovala iste sekunde kad joj je zub ispao, uhvativši ga rukom. Bez većih problema je nastavila da vodi program još nekoliko sekundi, ponašajući se kao da se ništa nije dogodilo.

A da vam može ispasti i još nešto osim zuba, uverila se i atraktivna plavokosa TV voditeljka kojoj su tokom emisije izletele gole grudi, a što je najgore, ona to nije ni primetila.

Dok je seksepilna voditeljka ćaskala sa svojom koleginicom, u nekoliko navrata su joj iz ogromnog dekolteoa “pobegle” grudi.

Na veliku radost jačeg pola, ona je nastavila sa programom kao da se ništa nije desilo, i naravno, postala hit na internetu.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da grudi izlete usred emisije.

Društvenim mrežama se ranije širio snimak na kojoj je španskoj voditeljki Anabel Pantoji tokom emisije uživo slučajno ispala bradavica.

Naime, Anabel je učestvovala u emisiji La ultima cena (Poslednja večera) i kad se nagnula da pomeri stolicu, iz bluze s dubokim dekolteom ispala joj je dojka pa je televizijska publika videla malo više.

Ona se nije previše zbunila, samo je prokometarisala: "Moje kolege su kuvale pet sati da bi videle ovu bradavicu."

Anabel, inače, na Instagramu prati 1,2 miliona ljudi, a nije joj strano ni objavljivanje izazovnih fotki.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.