NA KOLENIMA ŽESTOKO ISPROVOCIRALA: Uzvukla ih do VRHA, potpuno su UŠLE U NJU (FOTO)
Ecija Ivušić, Foto: Printscreen/Instagram

provokacija

NA KOLENIMA ŽESTOKO ISPROVOCIRALA: Uzvukla ih do VRHA, potpuno su UŠLE U NJU (FOTO)

Ecija Ivušić na Tajlandu uživa s prijateljicom Nives Celzijus, ove atraktivne fotografije govore same za sebe

Objavljeno: 16:31h

Voditeljka i influenserka Ecija Ivušić (35) ponovo je pratioce na Instagramu počastila fotkama na kojima pozira u kupaćem kostimu, ovaj put na plaži sunčanog Tajlanda.

Atraktivna Ecija uživa na plažama Tajlanda s prijateljicom Nives Celzijus koja takođe svoje Instagram pratioce uveseljava nizom atraktivnim fotografija. Atraktivna 35-godišnja influenserka je odmor na prekrasnom Tajlandu iskoristila za objavljivanje bombastičnih fotografija na kojima pozira u narančastom bikiniju.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Influenserka je pozirala u plićaku, a u pravi plan je stavila seksi guzu u brazilskim gaćicama.

Ecija je objavila kompilaciju ovih atraktivnih fotografija na Instagramu, a njeni pratiocii imali su samo reči hvale. "Seksi telo", "Nikad lepša i vatrenija", "Prekrasna si", "Vatrena", "Ajme, predivna", "Bomba"...

Ove zanosne fotografije Ecije Ivušić komentarisale su mnoge poznate face, među njima je i njen verenik Goran Belošević, Ivana Knoll, Nives Celzijus, Pamela Ramljak, a javila se i Snježana Schillinger Mehun: "Lepoto, oteće te neko. Gorane, šta ćemo?", na što je Goran odgovorio: "Ne bojim se ja za nju. Dobro se šora. Barem na igrici".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.