Cosmopolitan Millennial Fest: Druženje sa kreativcima drugu godinu za redom (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Moje kreativno Ja

Cosmopolitan Millennial Fest: Druženje sa kreativcima drugu godinu za redom (FOTO)

Ponosno smo drugi put za redom organizovali izložbu “Moje kreativno Ja”, a kasnije je izložba prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Organizovali smo drugi Cosmo Millennial Fest! Nesvakidašnja i kreativna Cosmo priča nastavila se u partnerstvu sa Telenorom i ove godine, a festival je podržao i Gorki List.

Šta vaši dlanovi otkrivaju o vama? (FOTO) (GIF)

Ponosno smo drugi put za redom organizovali izložbu “Moje kreativno Ja”, a kasnije je izložba prerasla u žurku i druženje sa kreativcima i mentorima koji su uživali u Gorkom listu.

5 stvari koje možete otkriti o ljudima na prvi pogled! (FOTO) (GIF)

Multimedijalni koncept postavke, održane u poznatoj beogradskoj galeriji Štab, oduševio je sve ljubitelje umetnosti. Cosmopolitan je ponovo potvrdio povezanost sa millennial generacijom, nošen njenom beskonačnom energijom originalnih ideja i inovacija.

Cosmopolitan redakcija sa izvrsnim direktorom magazina Emilom Volakom

foto: Damir Dervišagić

Izložba ‚‚Moje kreativno Ja" pripremana je više meseci. Potencijalni učesnici postavke postajali su vremenom sve inspirisaniji i kreativniji, da bi se na samom kraju došlo do izbora od 152 kandidata koji su svi zajedno poslali blizu 400 fantastičnih radova.

Glavna i odgovorna urednica magazina Cosmopolitan Nasja Veljković

foto: Damir Dervišagić

U najuži krug ušlo je 38 kandidata, odnosno kreativnih rešenja, koji su svojom raznovrsnošću doprineli da se svi zajedno osetimo počastvovano na samoj izložbi. Radovi su bili podeljeni u 5 kategorija: zlatna, koralna, purpurna, neon i azurna.

Za osveženje modela pobrinula se Voda Voda

foto: Damir Dervišagić

Azurna Telenor kategorija je bila pravi pokazatelj koliko se digitalizujemo iz godine u godinu i kako se i umetnici sve više okreću aplikacijama kako bi izrazili svoju kreativnost.

Grigorije Lazarević i Teodora Bogdanović iz Cosmo tima

foto: Damir Dervišagić

Irena Živković sa svojom instalacijom koja je bila glavna atrakcija izložbe

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.