GURNUO JOJ JE RUKU U MEĐUNOŽJE I URADIO OVO: Ulovio ženu sa KUMOM u najneprijatnijem POLOŽAJU
Ilustracija, Foto: Profimedia

DOŽIVEO POMRAČENJE

GURNUO JOJ JE RUKU U MEĐUNOŽJE I URADIO OVO: Ulovio ženu sa KUMOM u najneprijatnijem POLOŽAJU

– Posle ceremonije venčanja, veselje smo nastavili u hotelu. U jednom trenutku sam krenuo da nađem suprugu i zatekao sam je u našoj sobi kako na krevetu leži sa mojim kumom! Lica su im se bukvalno zaledila kada su me videli!

Objavljeno: 13:30h

Želeo je da svoje venčanje pamti do kraja života, ali jedan Britanac nije ni slutio kakav će šok doživeti nekoliko sati nakon što je izgovorio: Da!

– Ja imam 28, a moja supruga 27 godina. Jedva sam čekao našu svadbu i želeo sam da to bude najbolji dan u mom životu. Međutim, ubrzo je sve krenulo naopako – priča on i nastavlja:

Posle ceremonije venčanja, veselje smo nastavili u hotelu. U jednom trenutku sam krenuo da nađem suprugu i zatekao sam je u našoj sobi kako na krevetu leži sa mojim kumom! Lica su im se bukvalno zaledila kada su me videli!

1 / 6 Foto: Profimedia

– Bilo je očigledno da sam ih prekinuo usred “zabave” jer njegova ruka je bila ispod njene venčanice. Pitao sam ih šta to rade, a oni su smislili neki nemušti izgovor tipa: žuljala ju je podvezica, pa joj je on priskočio u pomoć. Izjurio sam napolje i otišao u bar gde sam se napio. Ostatka te večeri se više ne sećam, a narednog jutra sam se probudio i shvatio da sam u našem bračnom apartmanu – objašnjava muškarac.

– Žena mi je rekla da je moje ponašanje bilo sramotno i da sm bio toliko pijan da su četvorica mojih drugova morala da me nose do sobe. Potom je nastavila da me napada i saopštila mi je da će naš brak biti najkraći u istoriji ako nastavim da previše pijem. Odbila je da razgovaramo o onome što se dogodilo pre mog pijanstva i nije joj palo na pamet da se izvini zbog svog ponašanja – navodi Englez.

– Poručio sam joj da je ona ta koja bi trebala da se stidi zbog onoga što je uradila, a ona je ponavljala da se ništa nije dogodilo između njih dvoje, kao i da su se samo “zafrkavali”. Od tog dana izbegavam mog najboljeg prijatelja, iako me je on zvao nekoliko puta. Poslao mi je poruku u kojoj je napisao da se kaje zbog svog ponašanja, kao i da nikada ne bi ni dotakao moju ženu da nije popio previše – zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.