13 najsmešnijih laži koje mame govore svojoj deci! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kako ona kaže

13 najsmešnijih laži koje mame govore svojoj deci! (FOTO) (GIF)

Sočnije su od onih koje ste vi slušali u detinjstvu, a izgleda i da su delotvorno sredstvo za vaspitanje
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je lepo, ponekad nije tako lako biti mama, al zato u pomoć uvek priskaču mašta i male laži. Verovatno ni same niste znale koliko veliki lažov možete da budete dok niste dobile dete, a ako ga još uvek nemate onda znajte da su i vaše majke pribegavale ovom efikasnom sredstvu vaspitanja.

Najsmešniji saveti za roditelje! Šta nikako ne smete raditi sa bebom? (FOTO)

Koliko ste puta čuli ‚‚ od kafe će ti porasti rep", ‚‚ ako progutaš žvaku zalepiće ti se za creva" ili ‚‚ ako ne jedeš ostaćeš mali", naravno ništa od toga nije bilo istina. Ove mame dele laži koje pričaju svojoj deci kad nešto hoće ili kada nemaju odgovor na dečja pitanja, a mnogo su sočnije od onih koje ste već čuli.

Ovo je najjednostavniji način da odredite koliko će biti visoko vaše dete kad poraste (FOTO)

foto: Giphy

13 najsmešnijih laži koje mame govore svojoj deci:

1. Pre neki dan dok sam ručala sa svojim mališanom u obližnjem restoranu rekla sam mu da su mali braon delovi hrane zapravo izmrvljena kaka, jer sam ja želela da ih pojedem.

foto: Giphy

2. Dok sam češljala ćerki kosu, vrištala je toliko glasno da su je čule komšije. Posle toga sam rekla da ako mi ne dozvoli da je očešljam, u kosu će joj se upetljati pacovi i napraviti od njene kose svoj dom.

foto: Thinkstock

3. Kada moja deca naprave nered u kuhinji ili igraonci, zapretim im da odmah sve očiste. Inače će gospodin Bacil, veliko zeleno čudovište od slina, da dođe i razmaže im slinice po licu.

foto: Giphy

4. Moj sedmogodišnji sin počeo je da gubi mlečne zube i rekla sam mu da je sada odrastao i da ne može da plače. Rekla sam mu da svaki put kada zaplače, jedna od rođaka Zubić vile umre. Tako svaki put kada počne kukanje, uputim mu ‚‚ubićeš rođaku vile" pogled i nastaje tišina.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.