Kad se izuju, bolje bežite! Ova tri horoskopska znaka imaju... smrdljive noge!

DA LI STE MEĐU NJIMA?

Kad se izuju, bolje bežite! Ova tri horoskopska znaka imaju... smrdljive noge!

Kada promene čarape, što je retkost, u tim svežim i mirisnim se ne osećaju komotno i jedva čekaju da dođu na staro. Ne daj bože da vam se oni izuju u kući
Objavljeno:

Svaki horoskopski znak drugačije shvata higijenu svojih nogara. Ako si među ovim kritičnim, odmah trči do kupatila na jednu dobru seansu obrađivanja nogu mlakom vodom. 1 Bik: Kada Bik jedom navuče čarape, taj nema nameru da ih skida i pere u skorije vreme. Minimum je 7 dana nošenja. To smrdi pa ubija. Okolina ga gleda sa strahopoštovanjem, jer, ako ih skine, svi poginu.

To smrdi, štipa za oči, guši u grlu, opada kosa od smrada i stvara se oblak otrova oko njihovih nogu koji je veoma toksičan. Što po ljude, što po životinje, što po biljke. 2. Devica: Devica ima tendenciju da redovno njuška svoje ustajale čarape. Redovno ih skida, ali ne da bi ih zamenio i navukao nove i čiste, nego da onjuši koliko još mogu da se nose a da ne ulete u mašinu za veš.
Stock
Pripadnici ovog znaka obično imaju belike nosine pa neki od njih mogu da njušnu i sa velike daljine. Znači dalekodometni njuh im je svojstven. Vrlo su zajebani pa ako nanjuše nekog sličnog njima, odmah opominju i to sve u službi da se njihovi smrdljevci sa nogu ne otkriju u društvu.
3. Strelac: Strelčevi pod obavezno nose čarape preko 7 dana. Da, pretpostavljate, to smrducka za medalju. Ne skidaju nikad obuču da ih okolina ne provali ali zbog toga im i obuća smrdi.
Kada promene čarape, što je retkost, u tim novim i mirisnim se ne osećaju komotno i jedva čekaju da dođu na staro. Na stari dobri smradić sa donjih ekstremiteta. Ne daj bože da vam se oni izuju u kući. Za tu priliku spremite gas maske, mnogo komada. (Espreso.co.rs / Izvor: Besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.