NAŠAO JE NAČIN DA NE PERE SUĐE NAKON OBROKA: Svojom METODOM pohvalio se na internetu,a evo zašto su ga OSUDILI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

GENIJELNO ILI NE?

NAŠAO JE NAČIN DA NE PERE SUĐE NAKON OBROKA: Svojom METODOM pohvalio se na internetu,a evo zašto su ga OSUDILI!

Nakon tih se reakcija autor online pravdao da 'on i njegova porodica često recikliraju', ali njegov je 'trik' imao i pobornike

Objavljeno:

Niko se ne veseli brdu suđa koje treba oprati nakon obroka, zbog čega je jedan tata čak i božićni ručak odlučio poslužiti u - jednokratnom suđu od folije.

Suđe od folije
foto: Profimedia

S tim se i pohvalio na portalu Whatsew2day, a pratioci se nisu mogli složiti da li čovek genije ili je samo lenj...

Da izbegne prljanje posuđa,on je naime božićni ručak pre par dana pripremio u jednokratnim posudama od aluminijumske folije, a onda ga u njima i servirao. Na kraju je sve što je koristio jednostavno bacio.

Kraj objavljene je fotografije božićnog ručka objasnio i da su se on i supruga toga setili pre nekoliko godina, a od tada svaki Božić rade isto, ali pratiocima se nije svidelo ni to što posude nisu ekološki prihvatljive, prenosi The Sun.

Suđe od folije
foto: Profimedia

- Pretpostavljam da završe na odlagalištu otpada. A ne treba puno za oprati nekoliko tanjira; posebno ako se uključi cela porodica - napisao je jedan. - Tačno tako i ja mislim da svi ovo rade, napravili bismo veliku štetu našoj okilini, sve zbog pranja posuđa koje je za nekoliko minuta čisto... - dodala je druga osoba.

Nakon tih se reakcija autor online pravdao da 'on i njegova porodica često recikliraju', ali njegov je 'trik' imao i pobornike.

- Koristim iste takve posude za pečenje, je da su obložene papirom, premale i ne zadržavaju dobro umake, ali isplati se! - zaključila je jedna žena.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.