AKO VAM SE MAŠINA ZA SUĐE KVARI, UZROK MOŽDA LEŽI U OVOME: Zbog onog što su videli UNUTAR NJE, mogli su da UMRU
Mašina za suđe, Foto: Profimedia

UŽAS

AKO VAM SE MAŠINA ZA SUĐE KVARI, UZROK MOŽDA LEŽI U OVOME: Zbog onog što su videli UNUTAR NJE, mogli su da UMRU

Trinity Kirkland objavila je video na kojem ona i njen dečko skidaju zadnji deo mašine za suđe kako bi pogledali unutra, a par je bio šokiran onim što je video - najmanje tri miša kako hodaju unutar uređaja

Objavljeno:

Kućanski aparati se naizgled mogu pokvariti bez razloga, a umesto da plaćate stručnjaka koji će doći i rešiti problem, ponekad je vredno samostalno pogledati uzrok oštećenja. No, kako piše Mirror, jedna žena na TikToku obećala je da više nikada neće sama istraživati ​​uzrok problema nakon što je naišla na nešto užasno na zadnjoj strani mašine za suđe njene majke.

Trinity Kirkland objavila je video na kojem ona i njen dečko skidaju zadnji deo mašine za suđe kako bi pogledali unutra, a par je bio šokiran onim što je video - najmanje tri miša kako hodaju unutar uređaja.

Mašina za suđe
foto: Profimedia

Žena je na videu napisala: "Moj dečko je otkrio zašto mamina mašina ne radi", dok u videu njen dečko kaže: “Tu je, vidiš li ga? Pogledaj ih sve, ovde ih je tona.”

Video je brzo postao viralan i prikupio je gotovo 3 miliona pregleda, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su užasnuti. “Zapravo bih odmah umrla kad bih vdela ovo", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Znak za prodaju bi odmah bio u mom dvorištu."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.