KOJI PRSTEN VAS NAJVIŠE PRIVLAČI? Otkrijte pravu istinu o sebi! (FOTO)
Foto: mikamarstyle.com

Kraljica ili lovac?

KOJI PRSTEN VAS NAJVIŠE PRIVLAČI? Otkrijte pravu istinu o sebi! (FOTO)

Svaka žena voli nakit, a izbor onoga što joj se sviđa i šta najviše voli da nosi je čini posebnom i jedinstvenom
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na svetu se ne mogu naći dve žene sa potpuno istom kombinacijom nakita, ali većina može reći koji im je dizajn omiljen i šta najviše voli da nosi. Po dizajnu onoga što nosi može se mnogo toga reći i saznati o jednoj ženi.

Ne umete da zviždite?! Sad ćete konačno to da naučite (FOTO)

Skoro da nema žene koja ne nosi baš ništa od nakita, a ako hoćete da saznate nešto više o dami sa kojom razgovarajte dobro pogledajte kakav prsten nosi.

Samo jedan pogled je dovoljan da se zaljubite u ove zadivljujuće kreacije (FOTO)

Odaberite prsten koji vam se najviše sviđa i saznajte nešto novo o sebi:

foto: mikamarstyle.com

Prsten No. 1

Vi ste kraljica koja zna da ceni sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu. Vi ste jaka, i istovremeno iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu da odole ovoj kombinaciji. Ako vam je neko zaista simpatičan, on će osetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se neko ne sviđa, odmah ćete mu to staviti do znanja.

foto: mikamarstyle.com

Prsten No. 2

Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nežna osoba i veliki sanjar. Onaj muškarac kom poklonite svoje srce, zaista ima sreće. Najlepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu lepotu. Volite da maštate, a vaša mašta, na čudesan način, postaje stvarnost. Često sanjate ostvarive snove. Možete da šarmirate bilo kog muškarca koji vam se sviđa. Znate kako da flertujete i imate energije za dvoje.

foto: mikamarstyle.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.