GINEKOLOG LEČIO ŽENE ODNOSIMA! Evo šta im je radio, HOROR (VIDEO)
Ginekolog, ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

užas

GINEKOLOG LEČIO ŽENE ODNOSIMA! Evo šta im je radio, HOROR (VIDEO)

Kako italijanski mediji pišu, ginekolog je pacijentkinjama sa lažnom dijagnozom HPV-a predlagao da imaju seks sa njim, tvrdeći da je on "vakcinisan"

Objavljeno: 07:47h

Dr Đovani Minelo (60) iz Barija lagao je pacijentkinje da imaju humani papiloma virus, koji inače može da izazove rak, a onda im predlagao da ih od toga izleči seksom tako što će im preneti antitela jer je on navodno vakcinisan

Ginekolog Đovani Minelo (60) iz Barija na jugu Italije nalazi se pod istragom tamošnjeg tužilaštva nakon što je otkriveno da je godinama seksom "lečio" svoje pacijentkinje! On je žene lagao da imaju humani papiloma virus (HPV), koji inače može da izazove rak, i da će posle intimnog odnosa sa njim ozdraviti.

Kako italijanski mediji pišu, ginekolog je pacijentkinjama sa lažnom dijagnozom HPV-a predlagao da imaju seks sa njim, tvrdeći da je on "vakcinisan" i da će im tokom intimnog odnosa preneti antitela. Nije poznato koliko je tačno žena na ovaj način prevario, ali se veruje da je u pitanju najmanje nekoliko desetina.

Odlični rezultati

Nijednu ženu nisam prisilio na seks. Samo sam predložio alternativni tretman, za koji iz iskustva znam da daje odlične rezultate.

Đovani Minelo

Bizarna prevara otkrivena je nakon što se Italijanka po imenu Ana Marija, šokirana Minelovim predlogom za seks-terapiju, obratila najpre novinarima "Republike", a potom i autorima emisije "Hijene". Oni su angažovali glumicu, koja je kontaktirala sa Minelom i predstavila se kao žena sa HPV-om, nakon čega joj je on zakazao pregled i onda predložio da je izleči seksom. Glumica je prihvatila, te se sa doktorom našla u sobi jednog hotela. Novinari su, međutim, u sobi postavili skrivene kamere, te je doktor uhvaćen na delu. Dok se svlačio, rekao je "pacijentkinji" da je spasao stotine žena od raka i da će i nju izlečiti seksom. U tom trenutku u sobu su upali kamermani i novinari, a vidno zbunjeni Minelo rekao im je da sve to radi zbog "ličnog istraživanja i zdravlja svojih pacijentkinja".

Čarobna frula

Snimak iz hotelske sobe prikazan je u popularnoj televizijskoj emisiji "Hijene" na kanalu Italija 1. Nakon toga je tužilaštvo pokrenulo istragu.

Ginekolog, koji je u medijima dobio nadimak Doktor Čarobna Frula, nakon izbijanja skandala bio je prinuđen da napusti svoj posao, ali je ostao pri tome da nije uradio ništa loše i da je "alternativni vid lečenja", koji je godinama praktikovao, "davao veoma dobre rezultate".

- Bavim se ovim poslom skoro 40 godina. Nikada nijednu ženu nisam prisilio na seksualni odnos. Ja sam samo predložio alternativni tretman, za koji iz iskustva znam da daje odlične rezultate - poručio je Minelo preko svog advokata.

Najmanje 15 žrtava

Nakon emitovanja emisije u kojoj je Minelo raskrinkan, policiji se javilo više od 15 žena koje tvrde da ih je perverzni ginekolog iskoristio na ovaj način. Vlasti, međutim, veruju da je žrtava mnogo više, ali da neće da prijave doktora jer ih je sramota. Ipak, novinari saznaju da je sve više pacijentkinja koje planiraju da podignu privatnu tužbu protiv Đovanija zbog prevare i seksualnog iskorišćavanja.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.