SEKELJSKI GULAŠ KOJI OBARA SA NOGU: Mađarsko TRADICIONALNO JELO, prste da poližete (RECEPT)
Gulaš, Foto: Printsceen/Youtube/domaceiukusno

ZA RUČAK

SEKELJSKI GULAŠ KOJI OBARA SA NOGU: Mađarsko TRADICIONALNO JELO, prste da poližete (RECEPT)

Poslužiti po želji sa pavlakom

Objavljeno:

Sastojci za sekeljski gulaš:

  1. 1 kg kiselog kupusa
  2. 500 gr svinjetine
  3. 150 gr luka
  4. lovor
  5. začini
  6. 1 dcl ulja

Postupak:

Izdinstati luk, dodati meso i dinstati ga na laganoj vatri. Kada se meso prodinsta za oko 10 minuta, dodati začine i dobro opran kiseli kupus. Jelo kuvati oko 2 sata, na umerenoj vatri i uz povremeno mešanje. Poslužiti po želji sa pavlakom.

(Espreso / Ukusivojvodine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.