FITNES INSTRUKTORKA OTKRILA TAJNU ELASTIČNOSTI I VANSERIJSKIH OBLINA: Za to je najviše zaslužan moj SUPRUG (FOTO)
Snežana Vud, Foto: Printscreen/Instagram

POHVALILA SE

FITNES INSTRUKTORKA OTKRILA TAJNU ELASTIČNOSTI I VANSERIJSKIH OBLINA: Za to je najviše zaslužan moj SUPRUG (FOTO)

Snežana Vud, fitnes instruktorka i majka Iv (16), Vilov (4) i Čarli Lejn (2), deli savete iscrpljenim roditeljima i otkriva kako ona uspeva da uklopi sve obaveze oko majčinstva i posla i ostane u top formi. Ona i njen suprug Sem Vud su najpoznatiji fitnes duo u Australiji koji imaju milione pratilaca, a sada je ponovo trudna

Objavljeno:

Snežana priznaje da joj je potrebno puno energije, i fizičke i mentalne, da bi izdržala u ulozi majke, naročito majke male dece. Ona se zalaže za druge novopečene mame da se staraju o sebi, vodeći računa o zdravoj ishrani i vežbanju.

i izbalansirane ishrane pomažu mi da ostanem motivisana", rekla je Snežana koja je, inače, iz Makedonije.

Ona navodi i da je tokom trudnoći ostala fit prateći onlajn program ishrane i fitnesa čiji je autor njen suprug Sem, a koji pomaže ljudima da promene svoje loše navike za 28 dana. Prvih šest nedelja nakon porođaja Snežana nije ni pomišljala na vežbe, a zatim je postepeno i pažljivo krenula da vežba pod Semovim nadzorom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Nakon poslednjeg porođaja počela sam polako da uvodim vežbe u život, radila sam 28 postporođajnih vežbi kod kuće, nekoliko puta nedeljno sam išla sa Semom u fitnes centar i dosta sam se šetala sa bebom", priseća se Snežana (41).

Snežana sada ima opušteniji pristup fitnesu i ističe da porodične šetnje i guranje kolica nije previše naporno, a može biti sasvim dovoljno da budete aktivni.

"Mi žene postavljamo velika očekivanja za sebe, a naravno postoje i spoljni pritisci i očekivanja da se stvari odvijaju na određeni način. Uradite zato ono što vam se čini dobro za vas", savetuje Snežana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.