SVE VREME POGREŠNO SEČETE PICU: Pomoću OVOG TRIKA dobićete SAVRŠENO JEDNAKE DELOVE! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

korisni trikovi

SVE VREME POGREŠNO SEČETE PICU: Pomoću OVOG TRIKA dobićete SAVRŠENO JEDNAKE DELOVE! (VIDEO)

Objava koja ovih dana kruži mrežama i privlači puno pažnje vezana je za rezanje pice jer, tvrde, ako to do sada niste radili ovako - radili ste pogrešno

Objavljeno:

Jedan od najposećenijih profila na TikToku, @foodies, broji čak 22 miliona pretplatnika, a svakim trikom za kuvanje i posluživanje hrane koji objave postaju sve popularniji.

Objava koja ovih dana kruži mrežama i privlači puno pažnje vezana je za rezanje pice jer, tvrde, ako to do sada niste radili ovako - radili ste pogrešno.

Kada jedete picu s društvom trebalo bi je rezati, na prvi pogled, u nepravilne oblike. Nemojte rezati tačno po sredini, već prepolovite celu picu na dva dela, blagim rezom ukoso kako biste dobili dve polovice i jednu veliku krišku u sredini, prenosi The Sun.

pica
foto: Profimedia

Dva dela razrežite na četiri jednaka trokutića. Ovaj u sredini, najveći, idealan je za nekoga ko želi pojesti veću porciju, a možete i njega podeliti na još tri dela, pa ćete dobiti 11 jednakih kriški za svakoga.

Rezanjem po sredini dva puta dobićete velike kriške, a kada ih budete hteli podeliti na manje zapravo će ispasti vrlo tanke, pa je ova metoda bolja. U videu ispod pogledajte kako bi to trebalo izgledati.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.