Često volite da budete sami? E pa onda ste... (FOTO)(GIF)
Foto: Thinkstock

upalite tišinu

Često volite da budete sami? E pa onda ste... (FOTO)(GIF)

Zbog previše obaveza slobodno vreme koristimo za sastanke sa prijateljima, ali da bi smo napunili baterije nekada nam treba potpuna samoća
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Živimo u veoma užurbanom svetu, pa retko imamo vremena da ugasimo telefone, ne idemo na posao i izdvojimo na sebe nekoliko vrednih minuta. Ako to ne može da bude u prirodi, može i kod kuće.

OTKRIVENA TAJNA ZAVODNICA: 10 osobina žena koje se uvlače pod kožu (FOTO) (GIF)

Kada smo sami, obično prvo posegnemo za telefonom ili lap topom i provedemo sate i sate na internetu ili gledajući televiziju i tako potrošimo dragoceno vreme. Umesto toga, možemo te sate da potrošimo tako što ćemo upoznati dubinske strane svoje ličnosti i zaći u svoj um a postoji mnogo razloga zašto nam je neko vreme sa samim sobom jako bitno:

1. Počinjemo da verujemo u sebe - Čvrsto ćemo verovati u svoje odluke, jer smo imali vremena da razmislimo o temama i stvarima koje su nam važne u životu. Takođe, bolje se snalazimo sa pritiskom, jer smo sigurni u ono što mislimo.

foto: Giphy

2. Punimo baterije - Posebno kada smo pod velikim stresom. Dovoljno je da napunite kadu ili prosto leškarite, bez telefona u rukama. Svaka prepreka postaje manja kada imamo energije da se sa sa njom nosimo.

foto: Thinkstock

3. Stupamo u dodir sa svojim emocijama - Sa sobom smo potpuno iskreni i možemo da plačemo, igramo, smejemo se, vrištimo i na taj način se ispraznimo.

foto: Giphy

4. Sami smo krojači svoje sudbine - Kada smo sami, počinjemo da shvatamo da niko ne može da odredi naš put i da smo sami u mogučnosti da kreiramo ono što će nam se dešavati.

foto: Thinkstock

5. Prestajemo da tražimo potvrdu od drugih - A to je jako važno. Ako verujemo u sebe da možemo da napredujemo u životu i imamo velike snove, zašto bi bilo bitno šta drugi o tome misle?

foto: Giphy

6. Slušamo svoju intuiciju - I slušamo svoje srce. Na taj način nalazimo svoj mir i odmaramo dušu.

foto: Thinkstock

Ako nemate vremena da posvetite sebi ceo dan, činite to bar nekoliko minuta u toku dana i videćete koliko će to pozitivno uticati na vaš lični rast.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.