OVA 3 ZNAKA ĆE SE ZALJUBITI U NAJBOLJE PRIJATELJE: Mesec u Vodoliji menja SVE!
Astrologija, Foto: Profimedia

astrologija

OVA 3 ZNAKA ĆE SE ZALJUBITI U NAJBOLJE PRIJATELJE: Mesec u Vodoliji menja SVE!

Međutim, mnogi maštajući ne vide da im se ljubav i srodna duša nalaze tik ispred nosa.

Objavljeno: 21:12h

U toku Meseca u Vodoliji, ljudi više nego ikada maštaju o ljubavi, a neki su spremni i na velike korake na ovom polju.

Međutim, mnogi maštajući ne vide da im se ljubav i srodna duša nalaze tik ispred nosa. Ali, ne brinite se, magija Vodolije će vam pomoći da shvatite o kojoj osobi je reč i uputiće vas na dobar put.

Možda niste ni razmišljali o ideji da je vaša osoba za ceo život zapravo neko iz vašeg bliskog okruženja ko vas poznaje bolje neko iko.

Ako uspete da prevaziđete stigme onoga što bi trebalo da bude i onoga što se od vas očekuje, mogli biste se naći na ljubavnim putu sa bliskom osobom koja je već dugo u vašem životu.

Kako je magija Meseca u Vodoliji jaka, očekuje se da će u toku ove noći i sutrašnjeg dana posebno uticati na ova tri horoskopska znaka.

1. Blizanci

Možda ste upravo proveli kvalitetno vreme sa najboljim prijateljem, a na rastanku ste osetili čudnu energiju. Mesec u Vodoliji će vam pomoći da sagledate vaše prijateljstvo iz drugog ugla i uočite mogućnost za srećnu i zdravu vezu.

2. Devica

Vaš najbolji prijatelj je uvek bio tu kada niko nije i nikada niste osetili pritisak sa njegove strane. Često se dešavalo da pomislite kako je on idealan partner, ali ga niste zamišljali kao svog - sve do sad.

Razmislite o tome da mu priznate svoja osećanja i kažete da vaše srce pripada njemu i da se u njegovom prisustvu osećate voljeno i bezbedno.

3. Strelac

Za vas ovo nije novost, jer se u prošlosti već dešavalo da iz prijateljstva započnete ljubav, ali ovaj put bi moglo biti drugačije.

Postoji posebna osoba u vašem životu koju sebično čuvate samo za sebe. Mesec u Vodoliji će samo pojačati vašu ljubav prema toj osobi, a vi ćete napokon skupiti hrabrost da kaže prijatelju šta osećate.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.