NARUČILA LATEKS HALJINU, A STIGLO JOJ NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: Umiraćete od smeha kada vidite, POTPUNI ŠOK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

online kupovina

NARUČILA LATEKS HALJINU, A STIGLO JOJ NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: Umiraćete od smeha kada vidite, POTPUNI ŠOK (VIDEO)

Ona se odlučila naručiti kratku, usku, ružičastu haljinu od lateksa s Pretty Little Thing stranice, ali ono što je stiglo nije bilo ni nalik na ono što se prikazuje na web-stranici, prenosi The Sun

Objavljeno:

Svi smo se barem jednom uverili da kupovina odeće putem interneta može biti pogreška jer nam na kućnu adresu stigne nešto što ne nalikuje na proizvod s fotografije na stranici. Ista stvar dogodila se i jednoj devojci, poznatoj samo po imenu Havi.

Ona se odlučila naručiti kratku, usku, ružičastu haljinu od lateksa s Pretty Little Thing stranice, ali ono što je stiglo nije bilo ni nalik na ono što se prikazuje na web-stranici, prenosi The Sun.

Umesto pripijene haljine dobila je, kako opisuje, vreću za smeće koja joj je preširoka i nema tog trika kojim bi mogla barem malo popraviti ovaj odevni predmet.

Sve je objavila na TikToku i postala viralna, a mnogi su pisali u komentare da imaju isto iskustvo baš s ovom stranicom – od potpuno pogrešnih proizvoda, nimalo sličnima onima na internetu, do kukaca i prljavštine – sve je to stizalo u paketima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.