Promenite svoj STAV PREMA NOVCU i on će POČETI DA ULAZI u vaš život! (GIF)
Foto: Giphy

sav taj keš!

Promenite svoj STAV PREMA NOVCU i on će POČETI DA ULAZI u vaš život! (GIF)

Svi želimo da budemo srećni, da imamo dovoljno novca, mir i sigurnost, ali zaboravljamo da sreća i blagostanje ne dolaze spolja, već iznutra!
Objavljeno:

Ono što ste o novcu naučili kao dete formira vaš stav

Količina novca koju sebi dopuštate da imate povezana je sa vašim uverenjima kao i sa onim što ste kao dete naučili o novcu, bilo od porodice, tokom obrazovanja ili u društvu. Ako ste kao dete usvojili činjenicu da je novac teško zaraditi, kroz život ćete, ako ne promenite uverenje o tome da je za novac potrebno puno muke i rada, teško sebi dopustiti da zaradite onoliko koliko vam je potrebno, pošto ćete stalno misliti da se niste dovoljno potrudili ili pomučili.

foto: Giphy

Postoje i uverenja da, ukoliko dobijete novac na lotou ili kao neki drugi oblik nagrade, da ćete se time obogatiti i rešiti sve što je potrebno do kraja života. Ali, na žalost, većina ljudi koja je dobila novac na takav način, nađe se u još težoj situaciji nego što je bilo pre dobitka. Upravo to se događa jer nisu doživeli promenu u svesti sa bogatstvom koje su stekli. Moguće da nisu bili sposobni da upravljaju tolikom količinom novca, kao i to da nisu verovali da zaslužuju taj novac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.