Zavirite u horoskop i saznajte kakav će vam biti ovaj dan (GIF)

SLUŠAJTE ZVEZDE ŠTA VAM GOVORE

Zavirite u horoskop i saznajte kakav će vam biti ovaj dan (GIF)

Ribe nisu skoncentrisane na partnerski odnos, a jarčevi će razrešiti sve ljubavne dileme
Objavljeno:

Da li ste ustali lepo raspoloženi ili natmureni? Da li će vas mučiti zdravlje ili ćete imati muke sa saobraćajem? Zavirite u horoskop i saznajte kakav vas dan danas očekuje. Ovan Posao: Povoljan dan za sve one koji se bave knjigovodstvom i administracijom. Imaćete uspeha pri obavljanju formalnosti. Ljubav: Neke želje koje ste imali i gradili zajedno sa voljenom osobom Vam se nisu ostvarile i razočarani ste. Zdravlje: Problemi u predelu grudnog koša.

tumblr
Bik Posao: Moguće je da Vam smeta to što se neka osoba uporno meša u Vaš posao. Pokušavate da izbegnete susret sa njom. Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje zbunjuje partnera koji ne ume da se postavi uvek na pravi način prema Vama. Zdravlje: Problemi sa nesanicom.
tumblr
Blizanci Posao: Okolnosti u kojima se nalazite jesu teške ali to ne znači da su prepreke nepremostive. Ljubav: Preispitujete partnerovo ponašanje kojim niste ni malo zadovoljni. Vreme je da konačno skupite snage da mu sve kažete u lice. Zdravlje: Prekontrolišite nivo holesterola u krvi.
tumblr
Rak Posao: Ako Vam se pojavi neko ko bi mogao da Vam ponudi saradnju, odložićete sastanak. Nite spremni za promene. Ljubav: Ako malo bolje razmislite o tome šta imate pored trenutnog partnera, shvatićete da niste napravili pogrešan izbor. Zdravlje: Skloni ste depresiji.
tumblr
Lav Posao: Škorpije izbegavajte u širokom luku! Zaista ne biste trebali da sarađujete sa onima koji samo unose tenziju u Vaše rdno okruženje. Ljubav: Dobićete ponudu za piće od jedne osobe koja je već duže vreme nekako napadna. Nećete pristati. Zdravlje: Opasnost od padova, povreda, posekotina…
tumblr
Devica Posao: Možete da očekujete privođenje kraju nekog projekta ili prekid poslocne saradnje kojom niste bili zadovoljni. Ljubav: Ukoliko budete iskoristili pravi trenutak i rekli prave reči- osvojićete svoju simpatiju! Zdravlje: Posetite lekara radi redovne kontrole.
tumblr
Vaga Posao: Dobar dan za Vas, pogotovo ukoliko se bavite poslovima vezanim za trgovinu, transport, saobraćaj bilo koje vrste. Ljubav: Ukoliko niste zadovoljni u bračnoj zajednici, danas se možete odlučiti na razvod. Oni koji su slobodni lako ulaze u novu avanturu. Zdravlje: Problemi sa stomakom.
tumblr
Škorpija Posao: Povoljan dan za Vas, uradićete mnogo korisnih stvari. Moguće je i da ćete sklopiti neku novu poslovnu saradnju koja je za Vas značajna. Ljubav: Tokom popodnevnih časova se neće sve razvijati onako kako ste Vi planirali. Zdravlje: Danas odmarajte i da ne naprežite se previše.
tumblr
Strelac Posao: Moguće je da će Vam biti nametnuto više obaveza nego što realno možete da postignete. Pod velikim ste stresom. Ljubav: Bilo bi dobro da se danas distancirate od partnera i da se posvetite oktrivanju sopstvenih želja i potreba. Zdravlje: Ukočenost u predelu vrata.
tumblr
Jarac Posao: Kako dan odmiče koncentracija Vam pada i sve Vam je teže da obavite neke najosnovnije zadatke. Jutro je povoljnije. Ljubav: Znaćete na čemu ste i nećete više imati bilo kakvu dilemu u vezi voljene osobe tokom današnjeg dana. Zdravlje: Podložni ste alergijskim reakcijama.
tumblr
Vodolija Posao: Ako ste očekivali da Vam se odobri kredit ili pozajmica, očekujte dobre vesti. Generalno ste zadovoljni. Ljubav: Zadovoljni ste izborom partnera i sasvim emotivno stabilni. Niko Vas ne može poremetiti! Zdravlje: Nemojte da preterujete sa dijetom.
tumblr
Ribe Posao: Nepovoljan dan za sve one koji se bave privatnim poslom. Možete očekivati probleme i gubitke nažalost. Ljubav: Niste dovoljno skoncentrisani na odnos sa voljenom osobom, što u njenim očima izgleda kao da se hladite. Zdravlje: Bolovi u predelu kičme.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.