Apsolutno svi: 7 stvari o kojima muškarci UVEK lažu! (FOTO)
Foto: Shuterstock

PROVALJENI!

Apsolutno svi: 7 stvari o kojima muškarci UVEK lažu! (FOTO)

Gotovo da ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena. Saznajte o čemu najčešće lažu...
Objavljeno:

Muškarci drže fige, odnosno lažu kada je reč o nekim njihovim kompleksima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. O godinama

Da se prejedeš, pa čak i oližeš tanjir! Sote Stroganov u korpici od krompira (RECEPT) (VIDEO)

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili ženu lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje menjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini

foto: Thinkstock

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

3. O primanjima

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su financijski dobro situirani.

4. O kozmetici i nezi

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.