Šta oblik stopala govori o vašem karakteru? (FOTO)
Foto: ViralThread

tajne ličnosti

Šta oblik stopala govori o vašem karakteru? (FOTO)

Čik pogodi šta sve znam o tebi? Pa, ako te detaljnije pogledam neke tvoje najskrivenije osobine
Objavljeno: 08:05h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šta vam to stručnjaci mogu reći analiziranjem vaših stopala? Pa, ako detaljnije pogledate u njih mogu vam reći baš mnogo toga, a nešto pod toga niste ni znali o sebi.

Šta jabuka koju izabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Da li su vaši nožni prsti svi iste dužine ili vam je drugi prst veći od drugih? Čak i takve karakteristike mogu otkriti ponešto o vašoj ličnosti. Prepoznajte svoj oblik i saznajte što govori o vama

Kako život izgleda pre, a kako posle 30. godine? (FOTO)

1. Romansko stopalo

Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su skoro iste veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljude i da isprobava nove stvari. Težite uspehu u poslovnom svetu i uvek ste u centru pažnje.

foto: ViralThread

2. Seljačko stopalo

Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmereni ljudi. Nisu skloni istupima i ne vole da budu u centru pažnje, ali na njih se uvek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati da proveravate.

foto: ViralThread

3. Grčko stopalo

Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugog. Reč je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, ali sigurno nisu srećni kada treba da kupuju obuću.

foto: ViralThread

4. Izduženo stopalo

Kod ovog oblika palac je najveći, a ostali prsti su manji od onog svakog prethodnog. Reč je ljudima koji ponekad znaju da budu vrlo impulsivni i da menjaju raspoloženja, ali su odlični u čuvanju tajni.

foto: ViralThread

(Espreso.co.rs / Izvor: viralthread.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.