Šta jabuka koju izabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)
Foto: mardentro.ru

Kisela ili slatka?

Šta jabuka koju izabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Možda će vam zvučati čudno, ali izbor jabuke koju biste prvo pojeli detaljno otkriva crte vaše ličnosti i glavne osobine vašeg karaktera
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uvek biste prvo pojeli ono što vas najviše privuče, a ono što biste hteli da unesete u svoj organizam, zapravo priča čitavu priču o vama. Da li biste pre pojeli kiselu ili slatku jabuku? Uvaljanu u čokoladu i posutu bombonicama ili svežu, tek ubranu sa grane? I šta to uopšte otkriva o vašem karakteru i vašoj lićnosti?

Oblik vašeg nosa govori toliko toga o vama! (FOTO) (GIF)

Odaberite jabuku koju biste prvu smazali:

foto: mardentro.ru

Jabuka No. 1

Vi ste otvorena i iskrena osoba. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namera i zlih misli. Ne bojite se da budete svoji, ne stavljate maske, i možda baš u tome leži vaša neverovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas je sreća i zadovoljstvo u malim stvarima, ni o čemu previše ne brinete. Najveće zadovoljstvo će vam pružiti obična zrela jabuka koje ste upravo ubrali s grane.

foto: giphy

Jabuka No. 2

Imate živahan karakter, pun energije. Dosada je vaš smrtni neprijatelj, a samim tim i vaš život nije dosadan, pun je događanja i avantura. Tražiti avanture je vaš moto. A, uostalom, sve moguće avanture vas same pronalaze. Sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost života. Vaša jabuka je glazirana i posuta čokoladnim mrvicama!

foto: mardentro.ru

Jabuka No. 3

Vi ste zanimljiva osoba. Tako misli vaša okolina. Ali, samo vi mislite drugačije. Vama je svojstven optimizam, mašta i osećaj lepote. To inspiše ljude. Sve što se događa u vašem životu je zanimljivo za ljude koji vas okružuju. Vi ste uverljivi, čak i ako ne pokušavate nikog uveravati u bilo šta. Vama je najslađe pojesti dobar komad domaće pite od jabuka, koja ostavlja sladak ukus u ustima.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.