SVI ZNATE DA JE LIMUN ZDRAV, A KO BI REKAO DA JE BAŠ TOLIKO MOĆAN: Trik koji će vas RASPAMETITI! (VIDEO)
Limun, Foto: Profimedia

savet

SVI ZNATE DA JE LIMUN ZDRAV, A KO BI REKAO DA JE BAŠ TOLIKO MOĆAN: Trik koji će vas RASPAMETITI! (VIDEO)

U videu pokazuje zašto biste na gornju policu svoje mašine za posuđe trebali da stavite polovinu limuna pa da je uključite na redovan ciklus

Objavljeno: 20:27h

Šantel Mila redovito na svom TikTok profilu deli sjajne trikove za čišćenje, a kako prenosi Daily Mail, najnoviji trik oduševio je brojne korisnike.

U videu pokazuje zašto biste na gornju policu svoje mašine za posuđe trebali da stavite polovinu limuna pa da je uključite na redovan ciklus. Naime, kako ona otkriva limunska kiselina iz limuna čisti kamenac i čini mirišljavom mašinu za posuđe a pritom posuđe ostavlja neverovatno čistim i blistavim.

“Ovo je savet za minimalan kuhinjski otpad, a koristila sam limune, isceđene i uklonila semenke, ali možete koristiti i limunov sok. Ne odbacujte tajnu za sjajno posuđe!”, napisala je Šantel u komentarima.

@mama_mila_

Don’t throw away the secret to your shiny dishes ✨ #LearnOnTikTok #TikTokPartner #hometips

♬ original sound - ALTÉGO

Šantel je upozorila da treba da se koriste samo korišćene kriške limuna bez semenki jer se semenke mogu zaglaviti u cevima mašine, što dovodi do tehničkih problema. Takođe je otkrila da se trik treba koristiti samo povremeno, a ne svaki put kad koristite mažinu za posuđe jer se veruje da kiselina utiče na gumu u aparatu.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je pregledan više od pola miliona puta, a mnogi su pohvalili njen trik.

“Ovo je genijalno!”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ovo svakako moram da probam!”

Jedan korisnik opisao je svoje iskustvo: “Ovo je istina! Moja supruga ostavila je pola limuna u sokovniku, a ja to nisam video kad sam ga stavio u mašinu za posuđe. Unutrašnjost je bila besprekorno čista!”

Bonus video:

01:07

ISEKLA JE LIMUN I POMEŠALA SA SOLJU: Godinama se STIDELA svoje kose, a onda je uz OVU smesu u tren rešila sve svoje probleme (KURIR TV)

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.