Šta vas danas sve očekuje? Reći će vam tačno ovaj horoskop (GIF)

PLATONSKA LJUBAV ILI RAZVOD

Šta vas danas sve očekuje? Reći će vam tačno ovaj horoskop (GIF)

Lav je distanciran, devica hoće nekoga da zavede, a škorpija želi kratku avanturu
Objavljeno:

Zavirite u današnji horoskop i saznajte šta vam zvezde poručuju. Danas je pred vama naporan dan, šta vas sve u njemu može očekivati? Ovan Posao Imate probleme na poslu jer sumnjate u ispravnost određenih zadataka i poslova koji su Vam Vaši nadređeni namenili. Ljubav Očekuje Vas veoma zanimljiv susret i prilika za početak jedne velike i važne ljubavne priče! Zdravlje Potrudite se da ovih dana proverite krvnu sliku.

tumblr
Bik Posao: Danas nije dobar dan za Vas i najbolje bi bilo da ne radite ništa nepromišljeno. Nemojte da odlučujete ako ste nesigurni. Ljubav: Provedite dan sa prijateljima, to će Vas malo opustiti od napornih svađa sa bračnim partnerom. Zdravlje Nervoza škodi Vašem zdravlju.
tumblr
Blizanci Posao: Imate utisak dasu svi svoje nedovršene obaveze poverili Vama. Preopterećeni ste i veoma umorni. Ljubav: Sa osobom rođenom u znaku Ovna danas izuzetno lako možete poželeti nešto više. Zaljubljujete se sasvim iznenada! Zdravlje: Bolovi u predelu ramena.
tumblr
Rak Posao: Mnoge obaveze ćete da odložite za neki drugi dan. Niste spremni da se previše trošite i iscrpljujete danas. Ljubav: Niste sasvim sigurni kako da pokrenete komunikaciju sa osovom koja Vam se dopada. Nemojte mnogo da se premišjate. Zdravlje: Nesvestice i nizak šećer.
tumblr
Lav Posao: Troškovi koje ste imali tokom današnjeg dana Vas prilično brinu. Pitate se šta da radite ako se takva situacija nastavi. Ljubav: Moguće je da je Vaš partner zabrinut jer delujete nekako odsutno, distancirano, kao da Vam on više nije prioritet. Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.
tumblr
Devica Posao: Iako je dan povoljan za Vas, možete imati probleme u međuljudskim odnosima u radnom okruženju. Ljubav: Postoji jedna zauzeta osoba koja privlači Vašu pažnju. Iako ste svesni da ništa ne bi trebalo da se desi, pokušavate da joj priđete. Zdravlje: Problemi sa kičmom i kostima.
tumblr
Vaga Posao: Imate mnogo obaveza ali nemate dovoljno snage da sve rešite danas. U nekim situacijama se osećate beznadežno. Ljubav: Mogući su problemi u kontaktu sa partnerom ako ste u dugoj vezi. Oni koji su slobodni su okrenuti sebi. Zdravlje: Nemojte da preterujete sa hranom ili alkoholom.
tumblr
Škorpija Posao: Iznenadni preokreti na poslovnom planu Vam se mogu desiti baš danas. Ukoliko ste bili u potrazi za novim poslom, on Vam sada dolazi! Ljubav: Povoljni aspekti za avanture i veze bez obaveza. Ukoliko ste u braku, razmišljate o razvodu ili distanci. Zdravlje: Danas imate mnogo energije.
tumblr
Strelac Posao: Ukoliko ste u finansijskim problemima, potražite pomoć od nekoga iz porodice. Povoljan dan za sve privatnike. Ljubav: Dopada Vam se osoba koju poznajee već dugo ali koja Vam iz nekog razloga nije dostupna. Da li se radi o platonskoj ljubavi? Zdravlje: Problemi sa bubrezima.
tumblr
Jarac Posao: Držite se podalje od saradnje sa Rakom. Povoljan dan za poslovnu korespodenciju, kao i sve vrste pregovora. Ljubav: Imate osećaj da se partner udaljio od Vas. Moguće je da su neke intrige i ogovaranja uticale tako da postanete prilično nesigurni. Zdravlje: Posetite lekara.
tumblr
Vodolija Posao: Generalno nemate baš sreće na poslu danas. Finansije takođe nisu baš takve kakve ste se nadali da će biti. Ljubav: Vi imate strah od toga da pokažete svoje prave slabe tačke i ranjivost, kada to uradite osećate se nekako izloženo partneru. Zdravlje: Problemi sa migrenama.
tumblr
Ribe Posao: Mnogo toga nije ispalo kao što ste planirali. Ipak nije vreme za tugovanje, morate da preuzmete kontrolu nad dešavanjima! Ljubav: Moguće je da ćete tokom dana o voljenoj osobi čuti nešto što Vam se neće svideti. Razmišljate o prekidu. Zdravlje: Problemi sa probavom.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.