Obojite dlan i otkrijte svoju sudbinu! Koliko ćete dugo živeti?  (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

šta te čeka u budućnosti?

Obojite dlan i otkrijte svoju sudbinu! Koliko ćete dugo živeti? (FOTO) (GIF)

Gledanje u dlan je najčešća metoda koju ljudi koriste da saznaju šta ih očekuje. Ova nova metoda je jako zabavna, a ne treba vam gatara da bi vam to otkrila
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Metoda čitanja ili bojenja dlana je usko povezana s hiromantijom. Zasniva se na povezanosti delova ruke sa određenim ljudskim karakteristikama. Metoda je jednostavna, lako primenjiva i nadasve zanimljiva. Sve što vam je potrebno su olovka, 35 drvenih bojica i list papira, a možete i svojim prijateljima pročitati budućnost.

Najsrećniji čovek na svetu ima 5 saveta za vas. Pročitajte ih pažljivo (FOTO) (GIF) (VIDEO)

foto: Tumblr

Postupak:

Položite na sto drvene bojice u raznim bojama. Zamolite osobu kojoj gledate u dlan da na listu papira nacrta obrise svojih ruku (leve i desne). Neka položi jednu ruku na papir, a drugom neka iscrta obris ruke prateći olovkom njen rub.

Neka se koncentriše i odabere nekoliko boja i njima oboji olovkom iscrtan oblik svoje leve ruke. Neka to čini spontano, intuitivno, koristeći koliko god boja želi.

Nakon što osoba oboji levu ruku na papiru, vratite korišćene bojice u ostale.

Zamolite osobu da ponovi postupak, odnosno neka ponovno odabere nekoliko bojica i oboji obris leve ruke na papiru na isti način.

foto: Profimedia

Leva ruka iznači sadašnjost, a desna budućnost

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.