6 najgorih pitanja koje možete  postaviti ženi u braku (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kad kažeš - da

6 najgorih pitanja koje možete postaviti ženi u braku (FOTO) (GIF)

Sve je isto kao i pre, samo imas papir, prsten i eventualno drugo prezime. Zašto to niko ne shvata, pa počinje odmah da te gnjavi?
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I dok se vi privikavate na novu titulu supruge i gospođe koja vam na početku može zvučati neobično, ali simpatično, okolina ponekad reaguje na pomalo neobičan način.

Top 10 profesija za preljubnike! Ljudi koji rade ove poslove sigurno švrljaju (FOTO) (GIF)

Svaki brak je poseban na svoj način, a u njemu ima stvari koje pripadaju samo vama, a okolina nikako da shvati da nije prijatno kad je baš toliko znatiželjna.

Najsrećniji čovek na svetu ima 5 saveta za vas. Pročitajte ih pažljivo (FOTO) (GIF) (VIDEO)

foto: tumblr

1. Kada ćete početi da rađate decu?

Znatiželja u kombinaciji s društvenim normama uvek se svodi na isto - širenje porodice. Iako većina žena planira da ima decu, ovo pitanje je vrlo lično i niko ne želi da se opravdava zbog svojih odluka. Čak i ako imate dete, ovo pitanje je neizbežno, pa se pretvara u svoju potpitanje - kada krećete na drugo?

foto: Tumblr

2. I, kako je biti u braku?

Vrlo neobično, ali i vrlo često pitanje za koje još uvek nismo dokučili koji bi odgovor bio idealan. Možda onaj u kom vi lebdite na ružičastom oblaku i smete se od uha do uha, a vaš vas partner vas obasipa poljupcima i laticama ruža? Ili možda, isto kao i pre, samo imam papir, prsten i eventualno drugo prezime.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.