Ako na ovo mesto stavite ogledalo, bolest i smrt će doći po vas! (GIF)
Foto: Giphy

verovali ili ne

Ako na ovo mesto stavite ogledalo, bolest i smrt će doći po vas! (GIF)

Prvo što o njima možemo reći je da, ona očigledno, reflektuju
Objavljeno:

Verovatno vam sva ova upozorenja deluju zastrašujuće. Ipak, u principu, ako se pridržavate svih pravila, ogledala Vam mogu doneti sreću i napredak.

Povoljno postavljanje

U malenim prostorijama, veliko ogledalo stvoriće utisak da je prostorija veća, nego ona to zaista jeste.

5 feng šui trikova uz pomoć kojih ćete se obogatiti!

Ogledalo postavljeno u trpezariji (ne u kuhinji, nikada nemojte mešati to dvoje) tako da stvara odraz hrane na stolu i porodica i koja zajedno ruča, doneće Vam blagostanje i harmonične porodične odnose.

foto: Giphy

Možda ste primetili da sve više prodavnica, čak i kod nas, postavlja ogledala tako da stvaraju odraz blagajne. Poreklo toga nalazi se u Feng Šui teoriji. Ogledalo simbolički udvostručuje količinu novca koja ulazi u blagajnu i time donosi pozitivnu energiju koja privlači veće bogatstvo. Takođe u prodavnicama, ogledala se koriste i da bi optički uvećala količinu robe na policama, što ima slično dejstvo kao i ogledalo pored blagajne.

U hodnicima koji su takvog oblika da energija kroz njih teče brzo, silovito i putuje direktno u jednu prostoriju, zanemarujući ostale, ogledalom se možete poslužiti da biste skrenuli energiju i prema ostalim prostorijama u domu.

Odbijanje negativne energije

Preostala je još samo jedna stavka, a to je odbijanje negativne energije. Ovo je ujedno i najškakljiviji deo vezan za upotrebu ogledala i on se nikako ne preporučuje. Mnogi vodeći Feng Šui stručnjaci slažu se sa mnom po tom pitanju.

foto: Giphy

U slučaju kada neka negativnost iz Vašeg okruženja pogađa direktno Vaša ulazna vrata, tu energiju moguće je odbiti postavljanjem ogledala izvan kuće, direktno na ili iznad ulaznih vrata. Kinezi u tu svrhu imaju posebnu vrstu ogledala. Čini se jednostavno i efikasno, ali kako preko puta Vas neko stanuje, ta odbijena negativna energija velikom brzinom i uvećana, direktno će pogoditi komšijinu kuću i njene stanare, donoseći sa sobom nesreću, bolest i gubitak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.