Znate li čemu služe one dve rupice na starkama? Evo odgovora (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia

čik pogodi!

Znate li čemu služe one dve rupice na starkama? Evo odgovora (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Ovaj legendarni brend je uvek popularan, tokom godina se nije mnogo menjao i moglo bi vas iznenaditi koliko on tajni zapravo ima
Objavljeno: 12:07h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

‚‚Converse" je legendarni američki brend i nema generacije ni mlađe, ni starije koja ga nije nosila. Ove izuzetno udobne patike nose i muškarci i žene, a pristaju svakom stilu.

Kada bi slavni brendovi počeli da proizvode neočekivane stvari, to bi izgledalo baš ovako (FOTO)

Ono što je karakteristično za njih, osim što tokom godina nisu mnogo menjale svoj izgled, su i dve rupice sa strane. Da li znate čemu one zapravo služe?

11 stvari koje tamna čokolada može da uradi vašem telu (FOTO)

foto: tumblr

Starke su postele kultni fenomen, i to je jedan od retkih brendova koji je skoro nepromenjen savladao sve u izazove koji su bili pred njim. Čak i ako niste imali starke, sigurno ste ih videli na ulici mnogo puta. Pa da razrešimo konačno misteriju rupica sa strane.

foto: Profimedia

Većina ljudi nosi strake na isti način i jednostavno ih pertla, ipak ove rupšice sa strane nisu tu samo kao ukras, već imaju svoju ulogu. Ove rupice će vam biti jako značajne ako ste trkač, ili ako povremeno trčite u njima jer služe da učvrste patike provlačenjem pertli kroz njih.

foto: Tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.