Koji horoskopski znak najviše laže? (GIF)

MALI PINOKIO I BELI KIT

Koji horoskopski znak najviše laže? (GIF)

Mislite da svi oko vas lažu, e pa pogledajte koliko
Objavljeno:

Skoro sve osobe su ponekad izrekle bar neku laž, bilo da su dobronamerno htele da pomognu ili zaštite, ili da su htele da uveličaju sebe. Koliko je laž bila velika možete pogoditi prema horoskopskom znaku. OVAN Najlošiji mogući lažljivci. Ništa ne umeju da sakriju. Kod ovnova je što na um to na drum. A, ako baš moraju da slažu onda to čine impulsivno. Ne razmišljaju o tome. Tako da bivaju kasnije lako uhvaćeni jer ne znaju šta su tačno slagali.

tumblr
BIK Oni zaista gaje duboki prezir prema bilo čemu što nije stvarno i konkretno. Slagaće samo u nekim baš izuzetnim situacijama. Pa, čak i tad će to biti stvari koje bi mogle da se okarakterišu kao poluistine u koje bi i oni sami mogli da poveruju!
tumblr
BLIZANCI Ovo su najveći lažovi jer oni lažu iz čiste zabave. Oni laž doživljavaju kao još jedan dobar način da se zabave. Lažu jer im je dosadno. Pri tom, ne vide ništa loše u lažima. Laži vremenom postaju deo njih toliko da ne umeju bez njih da funkcionišu.
tumblr
RAK Oni imaju fantastičnu memoriju koja nepogrešivo skladišti podatak kad, šta i kome su slagali. Vrlo brzo i precizno oni iz glave izvlače te podatke. A ako i slažu onda to čine sa nekim višim ciljem, da bi pomogli nekom. Nećete ga uhvatiti u laži!
tumblr
LAV Lav nikada ne laže. Lavovi naduvavaju fabulu do granice besmisla. A, sve samo sa ciljem da bi ispali veliki, da bi bili u centru pažnje i da bi se pričalo o njihovim lažima, samim tim i o njima!
tumblr
DEVICA Oni mogu da slažu ali skoro iskljućivo kad je to nešto što je vezano za njihov posao ili zdravlje. A, ako već krenu tim outem, budite sigurni da će konstruisati i zadnji detalj laži, i to do savršenstva!
tumblr
VAGA Oni će se uvek potruditi svim silama ne bi li izbegli bilo kakvo uplitanje u laži. A, ako već budu prinuđene da slažu, to će učiniti da bi ublažile neke druge stvari.
tumblr
ŠKORPIJA Ona je bezobrazna i hladna, intrigantna i iritantna. Takve su i njene laži. Čini se da Škorpija to čini iz razloga da bi proverila inteligenciju okoline! Voli da je izaziva da vidi dokle može ići!
tumblr
STRELAC Strelac ne laže. On je uvek iskren. A, ako baš se namesti da mora to da učini, onda on ne samo vrlo neuverljivo laže već i to čini na načinm da se vidi da želi da bude uhvaćen u laganju. To radi zato da bi što pre zbacio kakvu takvu masku sa sebe!
tumblr
JARAC On će da planira laž. To će da čini na način da sebi obezbedi bar dve vrlo jake odstupnice- alibija. Naći će 1001 razlog da svaku svoju laž opravda pred sobom, a ako zatreba i pred drugima!
tumblr
VODOLIJA Slagaće samo onda ako će ta laž spasiti nekog ili nešto. Inače, Vodolija je uvek spremna na kvalitetan kompromis. Ona ne veruje u moć laži. Vodolija je uvek pre za iskrenost i istinu pa ma kako bila bolna ista.
tumblr
RIBE Majstori obmana, manipulacija i laži. Lagaće vas o svemu i svačemu. I to i kad imaju ali i kad nemaju nikakvog razloga i koristi. Slagaće vas i da mleko više nije belo!
tumblr
Autor: Drako Š. (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.