Ovako to radite i provaljeni ste: Otkrivena fora ravnih stomaka na Instagramu! (FOTO)
Foto: Profimedia

niko nije savršen

Ovako to radite i provaljeni ste: Otkrivena fora ravnih stomaka na Instagramu! (FOTO)

Ona na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije skladnog i snažnog tela. Svojim fotografijama inspiriše svoje pratioce na jutarnje vežbanje
Objavljeno:

Dok većina fotografija na Instagramu izgleda savršeno i mogli bismo reći da sve žene na njima izgledaju idealno, pitamo se da li iza tih fotografija stoje žene koje naporno vežbaju svaki dan, znaju lepo da se našminkaju, prirodno su lepe ili je sve to fotošop. Neke od tih žena dale su nam odgovor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna od njih je Džen Viderstorm, fitnes model i trener mnogim slavnim ličnostima. Ona na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije skladnog i snažnog tela. Svojim fotografijama inspiriše svoje pratioce na jutarnje vežbanje.

Koliko jaja smete da pojedete nedeljno? (FOTO)

U svom najnovijem postu, Viderstorm je podelila fotografiju s "pojasom" na trbuhu, a fotografisala se dok sedi. Njen post dobio je puno više pozitivnih komentara nego bilo koja njena fotografija s pločicama na trbuhu koju je ikada objavila.

- Oh, oh to je magija, znate to. Svi izgledamo ovako kada sedimo. Nemojte se uzrujavati zbog toga kako vaše telo izgleda u određenim pozicijama. Ove fotografije su snimljene i objavljene bez dodatnog fotošopiranja - napisala je Viderstorm uz fotografiju.

Ona je na ovaj način htela da sruši mitove o savršenstvu koji kruže na društvenim mrežama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.