Šta o tvojoj ličnosti govori to ako si prijateljica s bivšim? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

i vi to radite

Šta o tvojoj ličnosti govori to ako si prijateljica s bivšim? (FOTO) (GIF)

Postoji razlog zašto ostajete u prisnim odnosima, a zavisno od tih razloga možete biti ili jako mračna osoba sklona manipulaciji ili osoba velikog srca
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kakav je vaš odnos sa vašim bivšim? Obratite špažnju jer iz vašeg odnosa možete mnogo toga naučiti. Studija koju su objavili naučnici sa Univerziteta Oukland je pokazala da osobe koje ostaju u prijateljskom odnosu s bivšim partnerom imaju izraženije tamne strane, poput sklonosti manipulaciji, a da sa bivšima ostaju u dobrim odnosima iz praktičnih razloga.

Čekaj onog kome je zapravo stalo do toga kakav ti je bio dan (FOTO) (GIF)

Naučnici su do tih rezultata došli tako što su zamolili 350 osoba da iznesu što više razloga zbog kojih su ostali u prijateljskim odnosima s bivšim partnerom.

4 stvari koje nikad ne treba da uradite zbog dečka (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Zatim su dobijene odgovore redukovali na 150 pa ih svrstali u kategorije:

1. Naviku / sentimentalnost

2. Pragmatičnost / seksualne razloge

foto: Thinkstock

Na primer, odgovore poput on / ona zna sjajno da sluša su svrstali pod sentimentalnost, želim novac od nje / njega su stavili pod pragmatizam, još uvek povremeno imamo seks stavili su pod seksualne razloge. Zatim su drugoj skupini koja je obuhvatala 500 osoba tražili da objasne koliko im je važan svaki od 150 razloga i koliko bi ih motivisao da ostanu u prijateljskim odnosima s hipotetskim bivšim partnerom.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.