Kako da u 21 korak od dečaka postanete muškarac! Prestanite da pravite selfije i još 20 saveta! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Postali smo društvo slabića

Kako da u 21 korak od dečaka postanete muškarac! Prestanite da pravite selfije i još 20 saveta! (FOTO) (GIF)

Naše društvo su sagradile ruke snažnih, odlučnih muškaraca koji rade posao bez kuknjave. Naše društvo razaraju muškarci koji ne znaju kako da budu muškarci
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naše društvo je slabo. Naši muškarci su se pretvorili u ženice, u agresivne i depresivne ženice, pune mržnje i jeda. Svi zajedno, degenerišemo se i otvaramo put dekadenciji koja će nas na kraju i uništiti. Ukoliko brzo ne preduzmemo nešto.

10 životnih jednačina koje baš svi razumeju (FOTO)

Ovo je upozorenje Čada Hauzija, pisca, muškarčine, čija misija je da nas vrati u normalnu, da nas podseti na to odakle smo potekli i kako smo postali dovoljno veliki i moćni da ovako strašno posrnemo.

4 stvari koje nikad ne treba da uradite zbog dečka (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ako vas vređe ovo što Čad misli, onda ste na pravom mestu. I trebalo bi što pre da prestanete da radite stvari sa ovog spiska. Ako vam je stalo da bar jedan deo svog života provedete kao pravi muškarci, a ne kao jebeni slabići kojih se nikad niko neće sećati, a žene će ih varati sa majstorima koji su došli da poprave bojler.

"Naše društvo su sagradile ruke snažnih, odlučnih muškaraca koji rade posao bez kuknjave. Naše društvo razaraju muškarci koji ne znaju kako da budu muškarci. Dečaci koji pate za slavom, iznad svega. Mužjaci kojima nije stalo da pobeda, nego do popularnosti, o tome šta im pripada, a bez rada i napora koji bi trebalo da ih dovede do onoga što i pripada", piše Čad, i onda nabraja 21 stvar koju "muškarci" moraju odmah prestati da rade ukoliko žele da postanu muškarci.

foto: Shutterstock

1. Prestanite da pravite selfije

To je čudno. To je znak taštine i slabosti. Zo je užasno.

foto: giphy

2. Prestanite da mislite da vam pripada bilo šta

Nemate pravo na tuđ novac. Nemate pravo na posao. Nemate pravo na sreću. Postoji samo potraga za srećom.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.