6 razloga zašto vaš pas smrdi (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia

vaš najbolji prijatelj

6 razloga zašto vaš pas smrdi (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Mokar pas ima vrlo neprijatan miris, ali ono što mnogi ne znaju je da samo prljavi psi smrde kada su mokri, čist pas neće smrdeti čak ni nakon plivanja
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno da je vaš pas lep i da se dobro brinete o njemu, ali s vremena na vreme ipak možete osetiti pomalo neugodan miris. Kada shvatite šta izaziva taj miris biće vam lakše da održite svog psa mirišljavim, a i lakše ćete prepoznati simptome zbog kojih ga morate odvesti kod veterinara.

Da li je vaš pas zlopamtilo i jedva čeka da vam se osveti? (FOTO) (GIF)

Za većinu problema s psećim mirisom postoje jednostavna rešenja, pa se ne morate previše brinuti. Ako sami ne možete shvatiti o čemu se radi, odvedite psa veterinaru i on će znati kako da pomogne vašem psu.

Ovako izgleda majka koja je upravo na svet donela petoro divnih potomaka! (FOTO)

foto: tumblr

1. Kožni problemi Moguće je da vaš ljubimac ima neku kožnu bolest. Možda mu se to događa samo u određeno doba godine? Možda ima alergiju na nešto? Bez obzira da li se radi o parazitima ili nekoj bolesti, jednom kad ste sigurni da je problem u psećoj koži odvedite ljubimca veterinaru.

foto: Profimedia

2.Uši Psi imaju osetljive uši u kojima se skuplja prljavšina i treba ih redovno čistiti. Morate biti oprezni da psu ne biste povredili uši dok ih čistite. Ako se uredno brinete za ljubimčeve uši, a one još uvek imaju neugodan miris, vreme je za posetu veterinaru.

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.