DRAGA SAVETA IMAM VELIKU MUKU! Drugarica me izdala!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic

DRAGA SAVETA

DRAGA SAVETA IMAM VELIKU MUKU! Drugarica me izdala!

Draga Saveta misli na vas svakoga dana i tu je za vas u svako doba dana

Objavljeno:

Draga Saveta,

Imala sam drugaricu za koju bih život dala. Jednom prilikom sam je ostavila sa budućim mužem svojim da mi pomogne oko deteta a dočekala sam da vidim kupleraj. Od muke ti jedva pišem. Ona je trebala da mi bude kuma na venčanju ali ne eto ona ga je preotela. Ruku sam mogla da dam za nju,a ona me je tako izdala. O njemu tek da ne govorim, on me je za srce ujeo. Muke moje niko do sada nije znao. Šta da radim? Ovaj moj me zove da mu oprostim, očajna sam ne znam šta ću?

Sandra 24

Moja Sandra vidim da si na velikim mukama ali svakako ti moram priznati da sam jako razočarana tvojom prijateljicom. Nema više ljudskosti u ljudima. Što se tiče tvog dragog, nemoj da mu se vraćaš, jer ako te je jednom izdao opet će to uraditi. Sigurna sam da je velika ljubav u pitanu, ali opet te molim da dobro razmisliš. Ko zna kako bi bilo da se pomirite. Nemoj očajavati, jer on nije jedini a ovom svetu. Budi strpljiva, ne odustaj i sreća će iznova zakucati na tvoja vrata. Piši opet, ako bude nekih nedoumica, tu sam.

Tvoja Draga Saveta

Poštovani čitaoci, šaljite nam svoje emotivne probleme i ljubavne nedoumice na e-mail adresu dragasaveta@espreso.co.rs. Na svako vaše pitanje odgovoriće vam vaša Saveta, najbolje što zna i ume.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.